Ahojte.
Mam taky mensi problem. Posledne dva dni mi auto spravilo zvlastnu vec. Nastartoval som studeny motor ako obvykle a vybral som sa do skoly, po chvili som si vsimol ze mi na volnobehu padaju otacky na 600 skoro 500 (ledva sa motor udrzal v chode), potom opat stupli a opat spadli a takto to robilo stale az kym som neprisiel do skoly. Po cca 6 hodinach som isiel domov, motor opat studeny, a nerobilo to, motor isiel OK ako obvykle. Na druhy den sa mi stalo to iste.
Mam 1,6 8V, vedel by mi niekto povedat kde je problem?
Za rady dakujem!!!
_________________ 16V - 8V = 8V , ale aj tak to autíčko ľúbim
www.duchracing.sk
moze to byt ten krokovy. naviac dostava zaberat pri prvom starte, pod dlhsiom stati. /napr startovanie po noci, v chlade/, kedze musi regulovat otacky. ja ho mam odpojeny/dlhy pribeh/, tak preto, ked rano startujem, dam mu trochu plynu, otacky necham 20s na 1500 a potom uz motor na prekvapenie ide. akurat, ked preradujem, tak otacky sem-tam spadnu na 500-600 tiez tak ako pises.
kazdopdne motorcek nemusi byt mrtvy, ale iba spinavy. pomohlo to aj na pugu206, pomohlo to aj na saxach. a cistil ho myslim aj vts a ten ma ku vsetkemu bud foto alebo info
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru