Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ Dvě lambdy a vyndanej kat? |
Ritchma |
Zaslal: po červen 25, 2007 9:57 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Když má saxo dvě lambdy tedy před i za katíkem a kat se vyndá co s tou druhou lambdou udělat aby to nehlásilo kraviny? |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne červenec 01, 2007 5:52 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Ritchma napsal: Když má saxo dvě lambdy tedy před i za katíkem a kat se vyndá co s tou druhou lambdou udělat aby to nehlásilo kraviny? no podle mne se musi necim nahradit protoze kdiz ji odpojis tak ECU prepne do nouzovyho rezimu, takze se asi musi nahradit neakym odporem nebo tak neco chtelo by to zistit na jakym principu hlasy hodnoty do ECU |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
AMV8 |
Zaslal: po červenec 02, 2007 7:47 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Ritchma napsal: Když má saxo dvě lambdy tedy před i za katíkem a kat se vyndá co s tou druhou lambdou udělat aby to nehlásilo kraviny?
Ja mel dve lambdy, Kat sel do haje, jsou tam svody. Zapojil jsem jen lambdu ktera byla za katem. Druhou jsem odstrihnul. Sice mi sviti kontrolka motoru, ale zany zmeny na jizdnich vlastnostech. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po červenec 02, 2007 11:03 am |
|
|
|
AMV8 napsal: Ritchma napsal: Když má saxo dvě lambdy tedy před i za katíkem a kat se vyndá co s tou druhou lambdou udělat aby to nehlásilo kraviny?
Ja mel dve lambdy, Kat sel do haje, jsou tam svody. Zapojil jsem jen lambdu ktera byla za katem. Druhou jsem odstrihnul. Sice mi sviti kontrolka motoru, ale zany zmeny na jizdnich vlastnostech. ale pokud sviti kontrolka tak by mnel bejt motor prepnutej do nouzovyho rezmu a nebo ne |
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: po červenec 02, 2007 11:47 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
AMV8 |
Zaslal: po červenec 02, 2007 12:23 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Ja mel kat pred motorem, takze, kdyz jsem daval svody, tak musel pryc.. Pod autem mam jen trubku az ke koncaku.
Kontrolka sviti, ale auto nejede v nouzovym rezimu.. A nebo jede, ale ta nouze neni vubec spatna.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po červenec 02, 2007 1:02 pm |
|
|
|
AMV8 napsal: Ja mel kat pred motorem, takze, kdyz jsem daval svody, tak musel pryc.. Pod autem mam jen trubku az ke koncaku.
Kontrolka sviti, ale auto nejede v nouzovym rezimu.. A nebo jede, ale ta nouze neni vubec spatna.. a podepsalo se to treba neak na spotrebe |
|
Návrat nahoru |
|
AMV8 |
Zaslal: po červenec 02, 2007 1:08 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: AMV8 napsal: Ja mel kat pred motorem, takze, kdyz jsem daval svody, tak musel pryc.. Pod autem mam jen trubku az ke koncaku.
Kontrolka sviti, ale auto nejede v nouzovym rezimu.. A nebo jede, ale ta nouze neni vubec spatna.. a podepsalo se to treba neak na spotrebe
vubec niak se to na jizdnich vlastnostech ani na spotrebe nepodepsalo.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po červenec 02, 2007 1:41 pm |
|
|
|
AMV8 napsal: martanc napsal: AMV8 napsal: Ja mel kat pred motorem, takze, kdyz jsem daval svody, tak musel pryc.. Pod autem mam jen trubku az ke koncaku.
Kontrolka sviti, ale auto nejede v nouzovym rezimu.. A nebo jede, ale ta nouze neni vubec spatna.. a podepsalo se to treba neak na spotrebe
vubec niak se to na jizdnich vlastnostech ani na spotrebe nepodepsalo.. hm tak to je zajimave |
|
Návrat nahoru |
|
Hassan_B |
Zaslal: po červenec 02, 2007 7:49 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
AMV8 napsal: vubec niak se to na jizdnich vlastnostech ani na spotrebe nepodepsalo..
potom tedy nechapu smysl vytahnuti katalyzatoru ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
AMV8 |
Zaslal: út červenec 03, 2007 7:56 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Hassan_B napsal: AMV8 napsal: vubec niak se to na jizdnich vlastnostech ani na spotrebe nepodepsalo..
potom tedy nechapu smysl vytahnuti katalyzatoru ...
kdyz jsem vyndal kat a namontoval svody, tak to jede lip. Jde to lip za plynem.
Bavili jsme se o tom, jaky vliv na jizdni vlastnosti a spotrebu ma to ze nemam pripojenou jednu lambdu a sviti mi kontrolka motoru.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út červenec 03, 2007 11:04 am |
|
|
|
AMV8 napsal: Hassan_B napsal: AMV8 napsal: vubec niak se to na jizdnich vlastnostech ani na spotrebe nepodepsalo..
potom tedy nechapu smysl vytahnuti katalyzatoru ...
kdyz jsem vyndal kat a namontoval svody, tak to jede lip. Jde to lip za plynem.
Bavili jsme se o tom, jaky vliv na jizdni vlastnosti a spotrebu ma to ze nemam pripojenou jednu lambdu a sviti mi kontrolka motoru.. takze ta svitici kontrolka je pro tebe nejduleztejsi |
|
Návrat nahoru |
|
gordon SVK |
Zaslal: út červenec 03, 2007 4:41 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út červenec 03, 2007 5:13 pm |
|
|
|
gordon SVK napsal: ja svietim tiez ako vanocny stromek ale uz som si na to zvykol a asi mi to bude chybat po diagnostike tak budes muset pockat az se zase neco rozbije |
|
Návrat nahoru |
|
AMV8 |
Zaslal: st červenec 04, 2007 11:45 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
gordon SVK napsal: ja svietim tiez ako vanocny stromek ale uz som si na to zvykol a asi mi to bude chybat po diagnostike
Rikal jsem si ze bych odpojil zarovku aby nesvitila, ale myslim ze by mi po tom roce sviceni nejak chybela.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|