punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Kontrolka diagnostiky - 1.1 44kW (2002)

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Kontrolka diagnostiky - 1.1 44kW (2002)

marek.slama
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 4:52 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 07. 01. 2007 Příspěvky: 26 Bydliště: Kryry,Vodní 566
Svítící kontrolka diagnostiky. Ahojky lidi.dlouho jsem tu nebyl, Saxík jezdil bez poruch. Jezdí s ním jen krátkou trasu tam a zpět, tak si ho beru občas na delší trasu aby se dobila baterka. Dnes a včera bylo 18 pod nulou, ráno se je těžce převalil motor, ale chytil hned. Dojel jsem několik km na benzinu a myslel jsem, že startér snad nejde-zkusil jsem to znova a chytil hned. Nicméně mi od té doby svítí kontrolka diagnostiky. Nemyslím, že by bylo něco se vstřiky, či zapalováním-jede jako drak. Ale spíš to bude tím popisovaným startem. jak to vynulovat, aby to životní družku nestresovalo? Nebo co si celkově myslíte. Dík. M.

Zaslal: ne prosinec 19, 2010 6:40 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 18. 12. 2010 Příspěvky: 1013 Bydliště: Martin - Priekopa, SK
Ahoj. Mne pomohlo, ked som vybral baterku na noc a resetovala sa riadiaca. Skus, zato nic nedas Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
marek.slama
Zaslal: po prosinec 20, 2010 6:28 pm Odpovědět s citátem
Tomáš Spiššák napsal:
Ahoj. Mne pomohlo, ked som vybral baterku na noc a resetovala sa riadiaca. Skus, zato nic nedas Smile

To jsem udělal, baterku dobil. Ráno jsem s tím jel ženě na technickou. Balfnul hned, ale kontrolka svítila dál. Jel OK a pak jsem začal předjíždět a zrovna když jsem předjížděl na tom sněhu ty bázlivce s korejcema, tak se najednou úplně rozklepal a stratil výkon......vymáčk jsem spojku podřadil jsem a najednou se chytil a jel zas OK. Cestou spátky mi to udělal ještě dvakrát. Na diagnostiku mě teď před vánoci už nevemou- názor jednoho starýho praktika- špatnej benzín....koupil jsem Velfobin, něco na té bázi nalil, protůroval, vyhodil svoje auto, todle dal do garáže a odpojil baterku tak na den nejméně....no nevím, uvítal bych další radu. Dík.

Zaslal: čt prosinec 23, 2010 12:55 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 23. 09. 2007 Příspěvky: 44 Bydliště: Trutnov
Ahoj, nevím jestli myslíš ten symbol klíče vedle ujetých km. Jestli jo tak návod je v manuálu nebo jnak tady:

Jesli ne tak sory za OT.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marek.slama
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 7:31 pm Odpovědět s citátem
Ne,ne jedná se o kontrolku diagnostiky. Mám z jízd pocit, že jde o přísun paliva. Jede při normální jízdě v poho, potřebuješ rychle přidat, šlápneš na plyn a jak kdyby se kousnul, tak na sekundu. Auto se celý rozklepe, jak kdyby chtělo chcípnout, pak se chytí a hned jede normálně....V pondělí jdu na diagnostiku, tak snad se uvidí....palivo, krokovej motůrek, váha vzduchu....nevím.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: