Zdravím, chlapi jsem tu nový a mám na Vás dva dotazy. Chci koupit Saxo údajně r.v. 2000 ( dovoz) a chtěl jsem se zeptat zda-li jde u tohoto typu nastavovat volant ( nikde jsem žádnou páku nenašel na povolení a přizvednutí) a druhý dotaz, zda-li podle VIN kódu VF7SOHDZF57113131 mi někdo může říci, jě li to alespoň rok výroby ten 2000. Děkuji všem za odpověď.
zadne saxo nemelo nastavitelny volant.
info o aute tu:
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Mám ještě jeden dotaz. Má být u tohoto typu Saxa katalyzátor svisle za motorm a potom dlouhá trubka a na konci tlumič a nebo koleno potom katalyzátor vodorovně trubka a tlumič ? A ještě jeden dotaz, zda-li je normální, když je tlumič výfuku celkem dost černý ( zplodiny které z něho jdou)? Mám taky Favorita a je to úplně čisté. Děkuji za odpověď.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru