MELHUBA KLUBUZaložen: 27. 11. 2010Příspěvky: 792Bydliště: Brno
Mám v autě tříbodové, zadek mám chycený u zadních sedaček na origo šroubech (pod tim zadním sedalem). Čtyřbodový jsem chtěl taky, ale když je tam stejně jenom jeden úchyt zavrhl jsem je . Viděl jsem v rally Saxech i šestibodové a ty dva horní byly vklidu chycené na tom jednom úchytu...
Naposledy upravil Allante dne st leden 12, 2011 9:34 pm, celkově upraveno 1 krát _________________ První: 1995 Dodge Neon 2.0 SOHC | 97kW | 1101kg | Černá | Prodáno
Druhé: 2000 Citroën Saxo VTS 16V | 90kW | 918kg | Černá | První sen se nikdy neprodá!
vždy když jsem řešil opevnění pasu, daval jsem přednost origo uchytum, ted mam 6bod a zase na orig. uchytech a spokojenost....pod zadníma sedačkama jsou dva, u sedačky v prahu, na druhý straně na konzoly a 5,6 bod mam zespoda na konzoly a spokojenost...
Jezdec je jen dalším dílem auta mezi pedály,volantem a sedačkou,bez něj by to nejelo,ale rychlost je v souhře celého stroje, jehož je on pouhou součástí.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru