Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Vaří voda co chvíli |
maywy |
Zaslal: st leden 12, 2011 6:37 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Zdravim,prosim o pomoc či radu.mam soxo 1.1.44kw 5 deřove rok 97.
Dneska jsem vyjel jako obvykle do práce a asi po 5km začala svítit kontrolka teploty vody.už mi to parkrat udělalo ale po kratke zastavce jsem jel dál bez problemu i delší trasu.ovšem dnes voda vařila po par kilometrech kdy jsem na chvili zastavil at se schladí.takto jsem jel 10 km asi na 20 cetkrát.taky poslední dobou blblo topení sem tam hralo sem tam ne .tad uz nehřeje vůbec.
znamý mi říkal že to bude asi praskle tesnění pod hlavou.nemuze to být jen třeba špatné vodní čerpadlo.?děkuji za vaše názory. |
|
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: st leden 12, 2011 6:45 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
co zvednout kapotu a podivat se kolik mas vody v chladicu??? jestli se ti voda ztraci muze byt zavad nekolik... prvni co bych asi zkontroloval jestli se ti nedela pod autem mokrej flek... pokud jo vis aspon orientacne v kterej mistech hledat.... vodu v oleji poznas jednoduse - z oleje je takova sracka skareda... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
maywy |
Zaslal: st leden 12, 2011 6:55 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
samozrejme ze jsem kontroloval vodu v chladiči.zda se mi ze vždy je tam vody malo. tak doleju a pri další kontrole je opet melo ale rikal sem si ze jak to vari tak se voda vyparí ovzdušnovacim ventilkem bo je to tak pred vstupem do chladiče vždy mokre(možna je to blbost ale jsem na auta laik) no fleku jsem si pod autem nevšiml (ono je taky skoro ted porad mokro tak by ten flek nebyl asi vyrazne vydet).nevim jestli poznam rozdil v oleji jako sračka škareda.vzy jak sem videl olej (i dřív) treba pri vymene to byla sracka skareda
diky |
|
|
Návrat nahoru |
|
Brabi |
Zaslal: čt leden 13, 2011 9:42 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Prvne bych to zkusil odvzdusnit,jak nepomuze ani to,tak vymenit termostat.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: čt leden 13, 2011 11:50 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tak si pod auto hod nejky karton nebo tak neco, at ti ta voda muze kapat na to. A zkus odsroubovat vicko pro nalivani oleje a podivat se na nej z vnitrni strany. Kdyz na nem najdes takovou bilou emulzi, tak to nejspis bude tesneni pod hlavou. Kdyz ne a najdes rano mokry karton pod autem, tak ti nekde tece voda. A kdyz ani jedno, tak to bude nejspis neco jineho |
_________________ VTS 1.6i 16v rv 98
http://lazarracing.webnode.cz |
|
Návrat nahoru |
|
Skrbla |
Zaslal: pá leden 14, 2011 9:07 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Možná zalepenej nebo nefunkční termostat, jestli vaříš každou chvíli tak bych to tipnul na ternostat. |
|
|