punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - P: Saxo 1.4 VTS

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  P: Saxo 1.4 VTS

DarkShade
Zaslal: ne leden 30, 2011 6:25 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 10. 2010 Příspěvky: 114 Bydliště: Mělník
http://www.sportovnivozy.cz/15018-citroen-saxo-14-vts-melnik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sejny
Zaslal: ne leden 30, 2011 6:36 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
je to MKi ,takze r.v. do 99 ,urcite ne 2001,predni naraznik a blatniky neni vts,takze bouracka na predek?

ze by MKII po bourace predelana na MKI ?

ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá

Audi A4 B6 1.9TDi 96kw

Radši mrtvej než druhej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
ottik85
Zaslal: ne leden 30, 2011 8:16 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 02. 03. 2010 Příspěvky: 549 Bydliště: české budějovice
hlavně za 60 tisíc Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
martanc
Zaslal: ne leden 30, 2011 8:38 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
no tohle má cenu tak polovinu z té částky Confused

DarkShade
Zaslal: po leden 31, 2011 10:13 pm Odpovědět s citátem
Chlapy bouraný to neni ale měl jsem tam spojler který jsem urval o kanál dále blatníky byly v příšerném stavu jelikož jsem neměl přední podběhy takže měněno i světla kvůli tomu že se mi rosili hlavně VTS to je (VINKO) je to rok 2001 vše samo v TP(jednoduché pod rok 2000 saxo nemá 2x lambdu,a budíky pod rok 2000 nejsou digitály) a ta cena? nejsem z těch lidí co by rádi prodělávali jelikož jsem ho koupil za 30 a dal jsem do něj dalsich 20 + mě ještě čeká ten lak+budíky ještě tam hodím novou spojku (lamela,přítlačák,ložisko) tudíž 60K (je to jen testík pokud se někdo ozve na 60k prodám to pokud ne nechám si to seženu si motor 1.6 16V a pojedu dál přece jen je to bezproblémové auto.)
martanc
Zaslal: po leden 31, 2011 10:27 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
nic my do toho neni ale pokud jse o můj názor tak za tu cenu to tady na klubu určitě neprodáš pokud to nebude alespoň v origo 100% stavu jak to vyjelo z továrny. Confused

swooper
Zaslal: po leden 31, 2011 11:09 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 26. 09. 2006 Příspěvky: 787 Bydliště: Příbram
Šetříš na opravě chceš na tom vydělávat Laughing Tohle VTs jsme viděl až tak před cca dvěma až třema měsícema na netu a mělo přední nárazník ve zlaté barvě a taky to nebyl z VTS a bylo za 59 tisíc Smile

www.saxoracingteam.webnode.cz
www.skyservice.cz

http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=4473
DarkShade
Zaslal: út únor 01, 2011 5:22 pm Odpovědět s citátem
Tak já ti nevím hádat se tu sváma nebudu Very Happy jestli to je VTS nebo neni Vinko mluví za vše a to že šetřím hold nejsem z těch lidí co si mohou dovolit vše radši koupím za tisic korun naraznik z normal saxa nez za 5 tisic original VTS a kord když ho potrebuju nutne proprosím o nabídku zde jestli nekdo nemá ozve se jeden a to 4800? tak jako se na mě nezlob ano šetřím ale máš to tam napsané vem čert vzhled hlavně že je motor OK a v tom mám jistotu radši vyměním blatník než třeba těsnění pod hlavou že? jinak aby bylo jasno psal jsem že je to jen testík a co slyším od vás jen pomluvy a narážky na mé auto pokud se vám nelíbí nekomentujte toto mě opravdu uráží mě se líbí tak jak je pokud se líbí tobě original VTS bez uprav tak bdiž taky ti nekecám do toho že máš takový a makový auto.Takže kdyby ste mohli místo řečí dát nějaké rady místo narážek aspoň sebemenší drobnost pochválit člověk by to bral hned jinak Smile
SkR@Bi
Zaslal: út únor 01, 2011 5:35 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
tady ale az zas tak nejde o ten naraznik...to nikoho netankuje..spis de o to ze je predelanej celej cumak na starej model...coz znamena dovarit nosniky...a rozdil mezi blatniky je tak 300/ks a pak jeste lemy...ale celkove by tohle asi nikdo neudelal s autem kdyby nebylo bourany...je jasny ze za starej predek z nonvts saga das tak 1/3...ale zase si srazil cenu toho auta o 1/3 celkove...tot nas nazor..ber to tak ze si tu na saxoclubu a tady si tech aut vazime trochu jinak...60k ano bejt to v origu...

FB
DarkShade
Zaslal: út únor 01, 2011 10:48 pm Odpovědět s citátem
Ok já vím vždyť říkám je to VTS i když jsem daval díly z vrakáče z normal saxa
ale proč? potreba nutne jezdit a sehnat díly na VTS je opravdu problém hodně velký problém pokud teda nekupujete nové však se dočká vrácení do původního stavu ale postupně nejprve aby bylo motorově v pořádku a pak začnu řešit zbytek saxo mám cca rok a nadmíru spokojen vem čert to že už to nevypadá jako VTS hlavně že to jezdí kdyby ste četli Very Happy věděli by ste že jen zkouším štěstí vím že se na 60k nikdo neozve ale to jsem si rikal na kawasaki taky trvalo to 4 mesice a strelil sem jí 3x dráž nez sem jí poridl to je proste o štěstí mezitím co nikdo nebude volat ani psát já dam saxo do původního stavu+motor 1.6 16V už mam vyhlídnutý.Dávejte rady a nechazujte mi moje autíčko Smile
Sejny
Zaslal: út únor 01, 2011 11:08 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
tak to jsi na tom finance celkem dobre,kdyz budes lakovat dily,ktere zachvili stejne sundas Very Happy

ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá

Audi A4 B6 1.9TDi 96kw

Radši mrtvej než druhej
DarkShade
Zaslal: st únor 02, 2011 10:35 am Odpovědět s citátem
lak neni zase takova palka mate nekdo zkusenosti s chipem?
swooper
Zaslal: st únor 02, 2011 10:47 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 26. 09. 2006 Příspěvky: 787 Bydliště: Příbram
Lak neni zase taková pálka? NO nevim.. Nechci se s tebiou hádat, jen se směju.. KOupíš non VTS díly za levno aolakuješ je a pak je sundáš, koupíš vts díly a zase olakuješ Smile Když budu počítak 2.000,- za díl do laku, tak lakuješš brejle, kapotu, blatníky a nárazník což je cca 10.000,- Nebylo by lepší rovnou koupit VTS díly a hodit je do laku aby to vypadalo jako auto a ne splácanina? Jak psali kluci. Jsi na saxoclubu a tady máme svoje miláčky rádi... Proto tě kritizujem... Až uděláš čumák, auto bude super a každý se za nim otočí!!! CHIP na 1.4? Vyhozené peníze. Vraž je do origo dílů Cool

www.saxoracingteam.webnode.cz
www.skyservice.cz

http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=4473
podolak2
Zaslal: st únor 02, 2011 11:08 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 03. 01. 2011 Příspěvky: 145 Bydliště: Podolí (Přerov)
a kvuli těm světlum si vyměnil aj drahou kapotu??? no prostě to je nějake divné aby někdo kvuli orošeným světlum měnil masku světla celou kapotu a blatníky...a podobně. Kdybych urval spojler narazniku tak bych si sehnal jen ten origo naraznik a nedělal bych kolem toho tolik drahých nákupů ... takže tu bouračku neukecáš... Very Happy ...a nebo se taky dají měnit TP a vyflexovat celý ten přední rám s číslem že Very Happy a navařit celou tu část z jinšiho auta ...
DarkShade
Zaslal: st únor 02, 2011 11:22 am Odpovědět s citátem
ty dily rikam je to uz par mesicu jinak origo uz mam objednane na jare se do toho dam uvedomuji si ze jsem to pos... Ale potreboval jsem nutne jezdit takze pochopte me kritiku beru ale kdyz se obratim na club zustanu bez odpovedi ci rady,lak pocka sice k sobe neladi ty barvy to je to posledni co me trapi Very Happy tak sem zacnete sazet dily a k nim ceny aby bylo vse k vasi spokojenosti Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: