punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Motor zhasne když se zapnou světla

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Motor zhasne když se zapnou světla

Scorp
Zaslal: po duben 11, 2011 10:47 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 03. 2011 Příspěvky: 217 Bydliště: Holešov (Zlín)
Tak tu mám veliký problém. Po tom co se auto poskládalo dohromady se konečně nastartovalo. Nějakou chvíli to trvalo, ale po dlouhé době se nakonec podařilo udržet volnoběh i když velice nestabilní. Hlavní problém nastal až když se zapnuly světla, motor prostě zhasl. Za boha nemůžu přijít na to v čem je chyba, ale možná to souvisí s tím, že je v motorovém prostoru pár konektorů, které nejsou zapojené, protože je není už kam zapojit. Prostě vypadají jak kdyby tam byly navíc. A druhá věc je, že na celé pravé straně auta svítí blinkry bez přerušování sami od sebe.

Dokázal by mi někdo poradit co s tím? Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martanc
Zaslal: út duben 12, 2011 2:07 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
některé volné konektory zůstanou to je normální, bylo jen pár verzí elektroinstalací takže to co bylo navíc tak tam soudruzi prostě nechaly vyset. Svícení blinkrů bych vděl na něakej skrat, pokud je to celá jedna strana tak bych napřed mrknul na páčku jestli neni připečená v jedné poloze ale to by to asi blikalo takže spíš někde kolem tlačítka na výstražný, to je dost komplikovaný a jestli se tam nékde něco speklo tak to můze dělat takovýhle švíky. A co se týče motoru, když se zvednul odběr tak to zdechlo, co baterka jak je na tom, je dost možný že to nedobíjí a světla vyštavily baterku.

Scorp
Zaslal: út duben 12, 2011 4:06 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 03. 2011 Příspěvky: 217 Bydliště: Holešov (Zlín)
Tak jsem nově zjistil, že to zdechne i když se jenom sešlápne spojka ... no a pak už jsem nezjistil nic, protože to auto už nejde ani nastartovat. A jinak se dneska musely ještě vyměnit palivový hadičky, protože den před tím praskly někde v oblasti mezi palubovkou a motorovým prostorem, takže mi do kabiny pěkně vytekl benzín.
S tím saxem je fakt radost Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: