Autor |
Zpráva |
|
Scorp |
Zaslal: ne květen 29, 2011 11:35 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Zdravím, přemýšlím o tom, že bych si pořídil AE na MK1, asi na 80% bych chtěl ty chromový, jenže ono existuje těch druhů trochu víc. Tak jsem si říkal, že byste mi mohli třeba napsat, který typ máte a jak jste s nima spkojení nebo nespokojení, nebo v čem si myslíte, že jsou tyto lepší oproti tamtěm atd. Budu moc rád za jakékoliv rady.
č.1
č.2
č.3
č.4
|
_________________ 1,1i VTL r.v.97
1,4i VTL r.v.96 |
|
Návrat nahoru |
|
Scorp |
Zaslal: po květen 30, 2011 1:23 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
mi neříkejte, že z těch 50 lidí co se na to podívalo nemá ani jeden angely |
1,4i VTL r.v.96 |
|
Návrat nahoru |
|
beniro |
Zaslal: po květen 30, 2011 7:59 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_gallery_item&type=garage_gallery&image_id=1994
mal som asi trojku,mozno dvojku v ciernej farbe, boli to Sonar, ziadne problemy, boli asi rok a pol na aute, nepopraskali, neposkriabali sa, nezarosili sa
s dobrymi ziarovkami to aj svietilo dobre
trosku babracka je menit ziarovky v smerovkach cez podblatnik
jednotka ma smerovky jak avia
este stvorka tiez ujde, to som este nevidel
a dufam, ze vies, ze AE na MK1 sa nedaju vyskovo nastavovat z interieru
aspon ja som take nenasiel, ked som hladal |
_________________ VTS, STI |
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: po květen 30, 2011 9:26 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
mam ty poslední, nebo jsou jim aspoň nejpodobnější tvarem blinkru. Už je mam 3 roky ježděný léto i zima. sklo nepraská jako občas někomu, takže spokojenost, výrobce bohužel netušim. Teď se malinko na jednom vevnitř nepatrně začíná olupovat ten "chrom" (né na parabole ale jen ten ozdobnej..) |
|
|
Návrat nahoru |
|
Scorp |
Zaslal: po květen 30, 2011 10:20 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
ono ideální by bylo, kdyby se mi všechny 4 typy sešly někde na nějakým srazu ono je to takhle těžký vybírat jenom podle fotky, navíc když to člověk nevidí ani na autě
jinak mám pocit že č.4 se v ČR vůbec neprodává, našel jsem je někde v Anglii za 110 liber
hlavní problém je, že nevím jestli je lepší takový ten matný zvrásněný povrch na spodku těch světel (č.3) nebo takový ten hladký zrcadlový (č.1), no a druhá věc jsou ty blinkry, jestli je lepší jenom ta parabola s žárovkou nebo ty s tím krytem na blinkr, no u těch posledních už vůbec nevím jak ty blinkr může vypadat v reálu |
1,4i VTL r.v.96 |
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: po květen 30, 2011 2:04 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
podle mě je to jedno,stačí kdyžs e ti budou líbit, vypadá to všechno cca stejně.. ty moje mam v galerii můžeš mrknout... http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=foto_show&ida=3009
Konkrétně teď mě napadla jedna nevýhoda - jsou trošku širší jak origo, takže je občas problém to napasovat, teď jsem je přendaval vlastně už na 3tí saxo a na každym seděj uplně jinak , takže je to vždycky potřeba doladit, to mě ještě čeká |
|
|
Návrat nahoru |
|
|