punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Angel eyes

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Angel eyes

Scorp
Zaslal: ne květen 29, 2011 11:35 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 03. 2011 Příspěvky: 217 Bydliště: Holešov (Zlín)
Zdravím, přemýšlím o tom, že bych si pořídil AE na MK1, asi na 80% bych chtěl ty chromový, jenže ono existuje těch druhů trochu víc. Tak jsem si říkal, že byste mi mohli třeba napsat, který typ máte a jak jste s nima spkojení nebo nespokojení, nebo v čem si myslíte, že jsou tyto lepší oproti tamtěm atd. Budu moc rád za jakékoliv rady. Wink

č.1

č.2

č.3

č.4

Scorp
Zaslal: po květen 30, 2011 1:23 am Odpovědět s citátem
mi neříkejte, že z těch 50 lidí co se na to podívalo nemá ani jeden angely Confused

beniro
Zaslal: po květen 30, 2011 7:59 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 06. 02. 2007 Příspěvky: 756 Bydliště: Slovensko, Kosice-okolie
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_gallery_item&type=garage_gallery&image_id=1994

mal som asi trojku,mozno dvojku v ciernej farbe, boli to Sonar, ziadne problemy, boli asi rok a pol na aute, nepopraskali, neposkriabali sa, nezarosili sa
s dobrymi ziarovkami to aj svietilo dobre

trosku babracka je menit ziarovky v smerovkach cez podblatnik

jednotka ma smerovky jak avia Smile
este stvorka tiez ujde, to som este nevidel

a dufam, ze vies, ze AE na MK1 sa nedaju vyskovo nastavovat z interieru
aspon ja som take nenasiel, ked som hladal

Zaslal: po květen 30, 2011 9:26 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
mam ty poslední, nebo jsou jim aspoň nejpodobnější tvarem blinkru. Už je mam 3 roky ježděný léto i zima. sklo nepraská jako občas někomu, takže spokojenost, výrobce bohužel netušim. Teď se malinko na jednom vevnitř nepatrně začíná olupovat ten "chrom" (né na parabole ale jen ten ozdobnej..)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Scorp
Zaslal: po květen 30, 2011 10:20 am Odpovědět s citátem
ono ideální by bylo, kdyby se mi všechny 4 typy sešly někde na nějakým srazu Smile ono je to takhle těžký vybírat jenom podle fotky, navíc když to člověk nevidí ani na autě

jinak mám pocit že č.4 se v ČR vůbec neprodává, našel jsem je někde v Anglii za 110 liber

hlavní problém je, že nevím jestli je lepší takový ten matný zvrásněný povrch na spodku těch světel (č.3) nebo takový ten hladký zrcadlový (č.1), no a druhá věc jsou ty blinkry, jestli je lepší jenom ta parabola s žárovkou nebo ty s tím krytem na blinkr, no u těch posledních už vůbec nevím jak ty blinkr může vypadat v reálu

DiNOkitovec
Zaslal: po květen 30, 2011 2:04 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
podle mě je to jedno,stačí kdyžs e ti budou líbit, vypadá to všechno cca stejně.. ty moje mam v galerii můžeš mrknout... http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=foto_show&ida=3009
Konkrétně teď mě napadla jedna nevýhoda - jsou trošku širší jak origo, takže je občas problém to napasovat, teď jsem je přendaval vlastně už na 3tí saxo a na každym seděj uplně jinak Very Happy , takže je to vždycky potřeba doladit, to mě ještě čeká
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: