punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Slevy na ND - AUTOBENEX 36%

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  Slevy na ND - AUTOBENEX 36%

Bishboun
Zaslal: čt září 01, 2011 3:04 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 01. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Ústí n.L.
Ahoj Saxoclubáci, pokud by někdo měl zájem nakupovat náhradní díly, tak jsem si zařídil slevu v siti prodejců AUTOBENEX. Vše je na mé jméno a zákaznické číslo. Prozatím je sleva 36% na většinu ND (z ceny bez daně).

Pokud by jste něco chtěli tak mi napiště na bishboun@seznam.cz a já Vám cenu zjistím a popřípadě mi to zaplatíte a já to pošlu či dovezu (pro saxoclubáky z UL kraje, severozápad a jih kraje Středočeského a sever Plzeňska, včetně Praha a Plzeň) - po domluvě a zadara. V ostatních případech bych to zkusil domluvit, že si náhradní objednáte a zaplatíte na Vaší nejbližší pobočce.

Je to jednoduchý....já mám živnosťák a osobně mi jde o největší slevu....tzn když si přeze mě budete kupovat ND tak sleva bude větši a větší ..prý můžeme dosáhnout až 45% což už je pěkné. Já na tom nebudu mít nic než to, že se zvětši sleva za odebrané množství (v Kč) a samozžejmě Vám doložím originální účet z Benexu.

U mě se stačí prokázat registračním nickem na Saxoclubu.
Když už máme ty naše plechové miláčky, kteří bohužel také mají své špatné dny tak ať to alespoň nestojí tolik peněz. Very Happy
Jinak lze sehnat samozřejmě i ND na jiné značky aut Cool

Tak zatim ahoj a kdyby něco tak se ozvěte

Bishboun Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: