Chtěl jsem se zeptat kdybych změřil úchylkoměrem postraní házivost naboje kola tak by měla bejt skoro nulová? Nebo je tam něco dovolenýho? Mě se zdá že to hází s novým kotoučem trochu to přibržďuje.
SAXOKLUBÁKZaložen: 20. 01. 2007Příspěvky: 165Bydliště: Ústí n.L.
Pesek49 napsal:
Chtěl jsem se zeptat kdybych změřil úchylkoměrem postraní házivost naboje kola tak by měla bejt skoro nulová? Nebo je tam něco dovolenýho? Mě se zdá že to hází s novým kotoučem trochu to přibržďuje.
Jelikož se náboj lisuje do ložiska a ještě přitahuje k ose tak by se stát nemělo, že by byla nějaká vůle. Zalisováním se ložisko i roztáhne a vůle se vymezí. Pokud ti jde náboj pouze ručně stáhnout, tak je to chyba a dost možná je v pytli i ložisko. Ono i malé klepání je dost na tyhle mechanismy
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky.
Vyměnil jsem náboj kola a zatím mám klid. Při brzdění se ozívali divné zvuky jako by se něco šponovalo. Způsoboval to křivý náboj kola a tím házel kotouč. Díky za rady.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru