punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - oprava svetlometu

Autor Zpráva

<  Servis  ~  oprava svetlometu

milda
Zaslal: pá srpen 25, 2006 6:14 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
Mám SAXO 1,0i. Někdo se mi na parkovišti opřel o pravý světlomet a tím se mi ulomily 2 ze tří plastových úchytů a světlomet se mi chvěje. Je nějaká šance opravy nebo jen instalace celého světlometu za cca 4 litry jak mi řekli v servisu ?
Question

EDIT: PRISTE TEN NADPIS TROCHU K VECI Evil or Very Mad, OPRAVENO
Miki
Zaslal: pá srpen 25, 2006 8:00 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
milda napsal:
Mám SAXO 1,0i. Někdo se mi na parkovišti opřel o pravý světlomet a tím se mi ulomily 2 ze tří plastových úchytů a světlomet se mi chvěje. Je nějaká šance opravy nebo jen instalace celého světlometu za cca 4 litry jak mi řekli v servisu ?
Question

treba ist do ineho servisu , tolko svetlo snad nestoji ani priamo v citroene . nejaky sikovny mechanik by mal najst sposob ako to opravit

Zaslal: so srpen 26, 2006 6:53 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 16. 04. 2006 Příspěvky: 55 Bydliště: Olomouc
V dnešní době už se plasty vaří Laughing takže zkus najít něho kdo se tím zabývá ať ti ty držáky navaří zpět.A taky můžeš zkusit vrakáče nebo třeba AutoKelly.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
vladob8
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:05 am Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 06. 07. 2006 Příspěvky: 24 Bydliště: Bratislava
Jasne ze zalepit, kym neni polamana parabola len uchyty tak sa to da urcite zalepit sikovnym mechanikom.

Azpek1
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:15 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 16. 05. 2006 Příspěvky: 29 Bydliště: Opava
milda napsal:
Question

4000 ??? Ja sem dal za nové světlo na mdel 2001 1000,-. Co se týká té opravy tak světlo dej njakemu plasťákovy co ti ty plastové úchyty svaří k sobě nabo si vem tenčí plech, zohny ho tak ay když dáš k sobě oba kousky je kopíroval a uchyť ho na obou kusech malými vrutkamy, celkem to drží, ale je lepší to odvést tomu plasťákovy, mě to po havárce stálo cca 200,- Wink

Zaslal: st srpen 30, 2006 6:30 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
Díky za rady. Nakonec jsem to opravil sám dle posledního doporučení , jen jsem místo plechů použil 2 pásky tvrdého plastu + 2 vruty k světlometu a původní šrouby ke kastli.
Zdraví Milda

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: