Cawte chlapi, pred mesiacom som odtrhol prave lanko na rucnej brzde a zdalo sa mi ze visí, pretoze som citil strasne rychle klesanie rychlosti. mam konecne trochu volnejsi program tak som sa do toho pustil. objednal som si lanka na obe strany odmontoval som stare, ale zistil som, ze kolesa mi stale brzdia a neviem preco... ten system na ktorom je lanko uchytene na naprave bezi krasne, nezasekava sa, chodi ako ma...no jedna strana brzdi viac a druha menej... mohlo by to byt v brzdicoch (strmenoch)???
MELHUBA KLUBUZaložen: 27. 11. 2010Příspěvky: 792Bydliště: Brno
Vypadá to že je máš zmražený. zkus je oddělat a stlačit ty pístky, když to nepujde vubec tak je zahoď. Zažil jsem to na jiném autě a výměna je nejjednoduší věc.
_________________ První: 1995 Dodge Neon 2.0 SOHC | 97kW | 1101kg | Černá | Prodáno
Druhé: 2000 Citroën Saxo VTS 16V | 90kW | 918kg | Černá | První sen se nikdy neprodá!
Vypadá to že je máš zmražený. zkus je oddělat a stlačit ty pístky, když to nepujde vubec tak je zahoď. Zažil jsem to na jiném autě a výměna je nejjednoduší věc.
Diky Allante, vyskusam to napadlo ma este ci to nahodou nemozu byt loziska alebo naboje. no najskor nie kedze nehucia...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru