punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - ruční brzda

Autor Zpráva

<  Servis  ~  ruční brzda

weller
Zaslal: ne srpen 27, 2006 5:29 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 03. 2005 Příspěvky: 64 Bydliště: Uničov
Nevim co se stalo ale nefunguje mi ruční brzda na pravym kole na levym jde skvěle zkoušel sem to když sem měl auto na zvedáku a s pravym sem se zataženou ručkou v klidu točil a levy se ani nehlo. Zkoušel sem to aji dotáhnout zespoda těma šroubkama ale to nepomohlo. Tak sem rozebral tu zadní brzdu a je tam asi nějakej samoseřizovací mechanismus že? Tak mám podezření jestli ten není špatnej. Musím to dát brzo do kupy v září jedu na technickou

Zaslal: po srpen 28, 2006 7:09 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 16. 04. 2006 Příspěvky: 55 Bydliště: Olomouc
Problém u bubnových brzd je ten,že se odlepuje obložení a pak přestane brzdit ručka.Shodit bubny a podívat se na to.Třeba by to stačilo jenom nacvakat na samostavu,ale to zjistíš,až shodíš ten buben
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
weller
Zaslal: po srpen 28, 2006 7:15 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 03. 2005 Příspěvky: 64 Bydliště: Uničov
Lukáš napsal:
Problém u bubnových brzd je ten,že se odlepuje obložení a pak přestane brzdit ručka.Shodit bubny a podívat se na to.Třeba by to stačilo jenom nacvakat na samostavu,ale to zjistíš,až shodíš ten buben

Já už sem měl buben dole a obložení je dobry jenom ten samostav se mi zdá nějakej zaseklej nebo co. Právě nevim co s tím dělat ale asi to budu muset dát do servisu tak doufám že mi nevyměnijou komplet cely brzdy abych zas neplatil pálku jak něco Confused Ještě když jsi z Olomouce máš nějaky zkušenosti s tím servisem citroen co tam je?

Zaslal: po srpen 28, 2006 8:34 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
weller: Laughing ... tak snad s nim bude mit Lukas nejaky zkusenosti Mr. Green jinak je tu jeste Fajt. Dneska sem se ptal, jestli mi na auto namontuji dily, ktery bych si sam donesl a pry jo Twisted Evil

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Lukáš
Zaslal: út srpen 29, 2006 1:22 pm Odpovědět s citátem
weller:to je nesmysl,aby ti vyměnily všechno,pokud jsou pakny dobrý.V originále stojí samostav 1400,- s DPH.K Olomouckýmu Citroënu se ti nebudu vyjadřovat,protože v něm dělám,ale jak říkal Dave,je tady ještě Fajt,kterej Citroëny dělá taky.Né,že bych nechtěl,aby si sem jel a udělali jsme ti to,ale u Fajta je trošku lepší hodinovka,než u nás
Lukáš
Zaslal: út srpen 29, 2006 1:23 pm Odpovědět s citátem
Dave:no vidíš to,myslel jsem,že nebude dělat problémy,vždyť je to jeho bussines Wink
dave_m
Zaslal: út srpen 29, 2006 2:28 pm Odpovědět s citátem
Lukas: no, to sem rad, ze se s nema da domluvit...trosku OT: Tak me napadlo, proc si Lada spravuje auto u vas Confused ... ze by ste dochazel(i) az do domu? Cool

Lukáš
Zaslal: út srpen 29, 2006 3:26 pm Odpovědět s citátem
on totiž Laďa sem jezdí od jak živa,jezdil sem už v tu dobu,kdy já ještě nevěděl, co je Citroën Laughing
Laďa
Zaslal: út srpen 29, 2006 6:36 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 602 Bydliště: Přerov
Lukáš napsal:
on totiž Laďa sem jezdí od jak živa,jezdil sem už v tu dobu,kdy já ještě nevěděl, co je Citroën Laughing

Nikde jinde jsem od začátku neviděl takový přístup k zákazníkovi jako v Olomouckém Citroenu, super přístup, bezva lidi Wink
Lukáš
Zaslal: út srpen 29, 2006 7:06 pm Odpovědět s citátem
Laďa: Wink
dave_m
Zaslal: út srpen 29, 2006 9:12 pm Odpovědět s citátem
Lada: Lukas: takze se tam da zajet, aji kdyz tam nemas znamyho a nemusis mit strach, ze ti rozdrbou auto? Mam s tema servisama takovy spatny zkusenosti. Treba s nasi novou Fabkou. Po trech letech nam zacaly hucet gumy. Bridgestony sou hlucnejsi, ale i tak. Koupili sme ju u Fromera, tak sme tam zajeli, at na to mrknou. Dostalo se az na udelani geometrie a vysledek byl, ze udelat nejde. Zadni naprava v haj*lu. Pry sme s tim museli vlitnout do nejake velike diry strasne rychle (dle nich sme museli prorazit gumu..) Uplna hovadina. Je tam ze spodu takove dulek. Jestli jim to spadlo nebo co. Proste se mi nelibi ten pristup, ze se k tomu chovaji, jako prasata. Clovek da 400 litru za novy auto a pak zjisti, ze ani geometrie nejde udelat. U toho Fajta se mi zatim libi. Snad to vydrzi.

Laďa
Zaslal: st srpen 30, 2006 8:49 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 602 Bydliště: Přerov
Snaží se pomoct, ne ojebat.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: