Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Nelakované boční lišty |
Ritchma |
Zaslal: pá září 22, 2006 2:18 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
No takže snad sem se ještě neptal. Nemam lakovaný boční lišty. Jenže sou starý že jo takže skrz tu černou prosvítá žlutá. Dá se to něčim začernit aniž bych to musel lakovat? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: pá září 22, 2006 3:27 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ritchma napsal: No takže snad sem se ještě neptal. Nemam lakovaný boční lišty. Jenže sou starý že jo takže skrz tu černou prosvítá žlutá. Dá se to něčim začernit aniž bych to musel lakovat?
nie , mne to zacina aj na naraznikoch a spodnej liste . ale prý je nejaka čerň , treba to skusit |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: pá září 22, 2006 3:28 pm |
|
|
|
No jo čerň, to už mi říkali ale jaká Ještě štěstí že nárazníky mam lakovaný celý a zrcátka taky jenom ty lišty posraný, kdyby to nebylo přilepený silikonem nechal bych to snad nalakovat |
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: pá září 22, 2006 3:44 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
černidlo na plasty .. na oziveni narazniku sezenes v kazdym ochode a na benzince.... |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
Brody |
Zaslal: pá září 22, 2006 3:45 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Podle me ten plast to jenom ozivy.Ale nezacerni. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: pá září 22, 2006 4:00 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: pá září 22, 2006 4:01 pm |
|
|
|
Jj měl sem něco na plasty půjčený právě na oživení a to co bylo černý bylo jakoby mastný ale to žlutý taky a bylo to ještě víc vidět
Ale zkusim zase něco sehnat |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: so září 23, 2006 4:36 pm |
|
|
|
Oživovačem plastů to samozřejmě jen namastíš. Černá pak je černější, ale jen díky mastnotě, která udělá jen mokrý efekt, aby to nebylo tak oschlý a šedivý. Jestli Ti z toho už kouká žlutá, tak bych to zkusil vzít černým krémem na boty, ale není to na furt. Já když něco barvím a chci udělat dojem plastu, tak to stříknu tou černou přelakovatelnou gumo barvou co se používá na prahy proti otřiskání. Cena té jedné velké dózy je cca 150,-Kč ,drží to hezky, rychle to schne a nemusíš použít základovku. Vůbec to nelepí je to matný a vypadá to fakt jak plast. V případě nezdaru se to dá očistit benzínem
Ve tvém případě, bych zakryl okolní plochy a stříknul tu lištu, právě tímhle cajkem |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: so září 23, 2006 9:03 pm |
|
|
|
dyk77 napsal: Oživovačem plastů to samozřejmě jen namastíš. Černá pak je černější, ale jen díky mastnotě, která udělá jen mokrý efekt, aby to nebylo tak oschlý a šedivý. Jestli Ti z toho už kouká žlutá, tak bych to zkusil vzít černým krémem na boty, ale není to na furt. Já když něco barvím a chci udělat dojem plastu, tak to stříknu tou černou přelakovatelnou gumo barvou co se používá na prahy proti otřiskání. Cena té jedné velké dózy je cca 150,-Kč ,drží to hezky, rychle to schne a nemusíš použít základovku. Vůbec to nelepí je to matný a vypadá to fakt jak plast. V případě nezdaru se to dá očistit benzínem
Ve tvém případě, bych zakryl okolní plochy a stříknul tu lištu, právě tímhle cajkem
To nezní špatně mrknu se po tom |
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: so září 23, 2006 11:15 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
dyk ... nevim presne co myslis za gumo barvu ..jesly myslis neco jako bodycko tak to peken za nakou chvili vybledne az zesedne... |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: so září 23, 2006 11:57 pm |
|
|
|
Kruci chlapci tak se dohodněte, nechal bych to dát do laku ale jak sem řek je to přidělaný silikonem a sundavat to je hrůza |
|
|
Návrat nahoru |
|
critik |
Zaslal: ne září 24, 2006 6:51 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: ne září 24, 2006 9:49 am |
|
|
|
Ritchma : Návod jak máš postupovat Ti napsal tady nademnou Critik. Taky si myslím, že je zbytečné sundavat kvůli tomu plasty a přípravky co Ti tady Critik nabídnul nevypadaj vůbec špatně. Ta barva na oživení plastů ktrou tu Critik prezentuje, je podle mě to samý jako ten černý krém na boty jak jsem už psal, ale nevím to jistě.
Barva co jsem myslel je od MOTIPu a je na ní velkej černobílej obrázek auta jak mu od kol odlétává štěrk a barevně bývaj zvýrazněné prahy, aby bylo vidět, že to je "na prahy".
Jak jsem psal, nepotřebuje to základovku, může ale nemusí se to přelakovat, je to matně černý, vypadá to jako plast, je to pružný.
Já to dával i jako základovku pod barvu, když jsem stříkal zadní vidlici na motorce, protože jsem chtěl vytvořit pružnější podklad, aby se barva na vrchu hned neoprýskala od kamínků. Musím říct, že to fungovalo perfektně.
Na Oltcitu jsem s tím měl nastřkaný prahy, ale ve větší vrstvě a stříkalo se to pistolí. Perfektně to vytvrdlo a při vyšednutí ( jako šednou po čase plasty a guma ) se to dalo oživovat tím mastným REGUMem na oživování plastů a pořád to drželo jako kráva.
PS - To co jsem myslel já je v podstatě obdoba TOHODLE |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
2UNLIMITED |
Zaslal: ne září 24, 2006 10:04 am |
|
|
Anonymní
|
natři to tabulovkou je to barva na natírání tabulí ve škole a můžeš stím na třít i gumy ( myslím černou maj i zelenou:-)) budou vypadat jak nové |
|
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: ne září 24, 2006 10:11 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |