punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - dvě lambdy.. =o)

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  dvě lambdy.. =o)

randymp3
Zaslal: st září 07, 2011 9:16 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 08. 2011 Příspěvky: 58 Bydliště: Stod / Plzeň-Jih
tak koukám,že to tady každý zkouší jak mu to vyjde...jestli to pojede..nebo jestli to nepojede....za týden mi přijde objednávka se svodama od racelandu...tak jsem si řekl,že se mrknu na forum jak to řeší stěma dvouma sondama...napadlo mě,že bych napojil jenom jednu ve spojení dvou trubek na konci svodů...a druhou normálně odpojil od štekru...už jsem to měl párkrát odpojený když jsem instaloval kit sání...zkusil jsem to nahodil a nějakej extra rozdíl bez lambdy to nebyl...spíš žadnej ani do vytočení do maxima...tak jestli někdo nevíte jak má vůbec správně být...jestli jí odpojit...nebo někam přimontovat.. nevim.. díkes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iceman
Zaslal: čt září 08, 2011 6:16 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 17. 01. 2011 Příspěvky: 321 Bydliště: Košice
druha lambda nie je dolezita a mozes ju kludne odpojit. je tam iba na kontrolu ci spravne funguje katalyzator. ale je dost mozne ze ti bude svietit kontrolka motora ked ju odpojis.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
EiFFeL
Zaslal: čt září 08, 2011 6:24 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
kus trubky, vyrizni do ni zavit stejny jak na lambde, nasroubuj ju tam a pripevni nekde zespod auta a nech ju cuchat cistej vzduch Wink

a priste hledej nez se zeptas... mockrat resena vec...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
lap,top,saxo
Zaslal: pá září 09, 2011 2:56 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 02. 2009 Příspěvky: 125 Bydliště: Opava
Mam to na autě udělané přesně jak píše EIFFEL akorat svítí kontrolka motoru už jsem to byl mazat na diagnostice a vždycky se zase rozsvítí Laughing tak už to nechavám ať si svítí Cool nebo přelepit Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
olda77
Zaslal: so září 10, 2011 6:08 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
ja to vyresil tak ze jsem druhou lamdu omotal silnejsim igelitem a stahl plastovou paskou a dalsi paskou uchytil k pevnemu bodu.na obrazku to jde videt u vzduchoveho filtru.
http://www.saxoclub.net/phpbb2/templates/NoseBleed/resizefix.php?originalsize=http://img705.imageshack.us/img705/8939/03092011966.jpg

MrChodnyCZ
Zaslal: so září 10, 2011 7:35 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
mam lambdu normalne ve vyfuku a chybu katu mi to napise tak 2x do roka, jinak bez problemu. Chybu pres kompl normalne smaznu aby mi nesvitila kontrolka a jezdim dal.

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
olda77
Zaslal: ne září 11, 2011 10:05 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
MrChodnyCZ napsal:
mam lambdu normalne ve vyfuku a chybu katu mi to napise tak 2x do roka, jinak bez problemu. Chybu pres kompl normalne smaznu aby mi nesvitila kontrolka a jezdim dal.

ja to ani nezkousel,rovnou jsem ji tam nedal.

Dan HKS
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 10:07 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 12. 2011 Příspěvky: 245 Bydliště: Lanškroun
randymp3 napsal:
tak koukám,že to tady každý zkouší jak mu to vyjde...jestli to pojede..nebo jestli to nepojede....za týden mi přijde objednávka se svodama od racelandu...tak jsem si řekl,že se mrknu na forum jak to řeší stěma dvouma sondama...napadlo mě,že bych napojil jenom jednu ve spojení dvou trubek na konci svodů...a druhou normálně odpojil od štekru...už jsem to měl párkrát odpojený když jsem instaloval kit sání...zkusil jsem to nahodil a nějakej extra rozdíl bez lambdy to nebyl...spíš žadnej ani do vytočení do maxima...tak jestli někdo nevíte jak má vůbec správně být...jestli jí odpojit...nebo někam přimontovat.. nevim.. díkes

Ahoj ja měl stejnej problem ale u golfa u saxa jsem to zatim nedělal ale myslím si že by to šlo určitě taky. normalně na místě kde je přišroubena ta druha lambda tak ji daš jakoby "do závětří" jak ja tomu říkam Very Happy a to je tak že vlastně tam kde byla navaříš kus trubičky do ni zavit jak na je na lambě a to čidlo je schovaný v tej trubičce a přitom je jako by ve výfukovým potrubí ale maš ji prostě zapuštěnou. Ale řikam tak jsem to dělal u golfa u saxa to muže bejt jinak. Smile kdyžtak se nezlob.
.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: