Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ Přední světla Angel eyes!!! |
SMECOHOLIK |
Zaslal: st leden 25, 2012 6:09 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Čaute, mám dotaz, objednal jsem si na saxo světla Angel eyes s těma LED kroužkama, světla sice mají homologace E, ale slyšel jsem, že auto, které nemá v sérii odstřikovače světel nesmí mít xenony a asi i led, nevíte co je na tom pravdy??? Prý poliši dávají pokuty teď za xenonový světla, když je mají auta bez odstřikovačů světel, mohu je dát na auto nebo teda ne? a nebo jestli by tam nešly ty světla dát, ale s normálníma žárovkama
Poraďte prosíííííííííím |
|
|
Návrat nahoru |
|
Allante |
Zaslal: st leden 25, 2012 6:16 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
Zaslal: st leden 25, 2012 6:21 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
no co vím ja tak normalní AE s obyč žarovkama jak v čočce tak parabole nevadí míval jsem to i na jiným autě a i když mě stavěli tak jim to nevadilo nic neřikaly... maximalně mužou rejpat v tom jestli to neoslnuje (ty kroužky) a myslím že i ty se dají nějak naklanět nevím jak je to u světel pro saxo ale u golfa mk3 se ty kroužky dali štělovat... jinak co se týče xenonu tak je pravda že na ně musíš mít ostřikovače jestli musíš mít ostřikovače i kvuli kroužkum je blbost .... ale na xenony musí ... tak že to už záleží na tobě jestli to riskneš a budeš jezdit s xenonama i když tam nemaj bejt nebo si je tam prostě nechaš... jinak určitě je jasný že policajt kterej uvidí že maš xenon v klasickej parabole se na tebe zaměří spíš než když je budeš mít v čočce
protože v parabole to svítí všude možně a neskutečně to oslňuje .. když to v čočce to možna taky oslňuje ale když je to pořadně seřízený tak je to 100x lepší než v parabole... tak že asi tak jinak je to vlastně na tobě |
|
|
Návrat nahoru |
|
SMECOHOLIK |
Zaslal: st leden 25, 2012 6:24 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Dan HKS napsal: no co vím ja tak normalní AE s obyč žarovkama jak v čočce tak parabole nevadí míval jsem to i na jiným autě a i když mě stavěli tak jim to nevadilo nic neřikaly... maximalně mužou rejpat v tom jestli to neoslnuje (ty kroužky) a myslím že i ty se dají nějak naklanět nevím jak je to u světel pro saxo ale u golfa mk3 se ty kroužky dali štělovat... jinak co se týče xenonu tak je pravda že na ně musíš mít ostřikovače jestli musíš mít ostřikovače i kvuli kroužkum je blbost .... ale na xenony musí ... tak že to už záleží na tobě jestli to riskneš a budeš jezdit s xenonama i když tam nemaj bejt nebo si je tam prostě nechaš... jinak určitě je jasný že policajt kterej uvidí že maš xenon v klasickej parabole se na tebe zaměří spíš než když je budeš mít v čočce
protože v parabole to svítí všude možně a neskutečně to oslňuje .. když to v čočce to možna taky oslňuje ale když je to pořadně seřízený tak je to 100x lepší než v parabole... tak že asi tak jinak je to vlastně na tobě
Takže je tam prostě můžu dát, ale budu tam mít furt ty starý žárovky?? moc tomu nerozumim, a tam nesvítí ty LEDky nebo co? ten kroužek svítí Ledkově ale uvnitř toho kroužku budu mít normalní žárovky ne? Xenony já vůbec nechci |
|
|
Návrat nahoru |
|
SMECOHOLIK |
Zaslal: st leden 25, 2012 6:33 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Dan HKS napsal: SMECOHOLIK napsal: Dan HKS napsal: no co vím ja tak normalní AE s obyč žarovkama jak v čočce tak parabole nevadí míval jsem to i na jiným autě a i když mě stavěli tak jim to nevadilo nic neřikaly... maximalně mužou rejpat v tom jestli to neoslnuje (ty kroužky) a myslím že i ty se dají nějak naklanět nevím jak je to u světel pro saxo ale u golfa mk3 se ty kroužky dali štělovat... jinak co se týče xenonu tak je pravda že na ně musíš mít ostřikovače jestli musíš mít ostřikovače i kvuli kroužkum je blbost .... ale na xenony musí ... tak že to už záleží na tobě jestli to riskneš a budeš jezdit s xenonama i když tam nemaj bejt nebo si je tam prostě nechaš... jinak určitě je jasný že policajt kterej uvidí že maš xenon v klasickej parabole se na tebe zaměří spíš než když je budeš mít v čočce
protože v parabole to svítí všude možně a neskutečně to oslňuje .. když to v čočce to možna taky oslňuje ale když je to pořadně seřízený tak je to 100x lepší než v parabole... tak že asi tak jinak je to vlastně na tobě
aha no takhle když si ty světla kpoupíš tak tam žadný žarovky nejsou jen ty ledky na osvícení toho kroužku ... tak že když si do toho koupiš normal žarovky (doporučuju třeba OSRAM night breakery svítěk krásným bilím světlem) tak by PČR neměla mít žádný výhrady ... prostě ty kroužky ničemu nevaděj a nemusíš mít naně ostřikovače tak že jednoduše kup žarovky naser je tam a světla namontuj a jezdi a užívej
Takže je tam prostě můžu dát, ale budu tam mít furt ty starý žárovky?? moc tomu nerozumim, a tam nesvítí ty LEDky nebo co? ten kroužek svítí Ledkově ale uvnitř toho kroužku budu mít normalní žárovky ne? Xenony já vůbec nechci
No paráda, o to mi jde, a myslíš že by tam šli ty originál žárovky co tam mám teď? |
|
|
Návrat nahoru |
|
SMECOHOLIK |
Zaslal: st leden 25, 2012 6:37 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Objednal jsem si zadní světla, přední a budu dělat komplet výfuk tak pak přidám fotky a děkuji za radu, ulevilo se mi, už jsem to objednal a kdyby mi za to dali jednou policajti pokutu a podruhé prej sbíraj techničáky, tak to by bylo nemilé |
|
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
Zaslal: st leden 25, 2012 8:00 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
jakou motorizaci sis zvolil ? a na ty světla se docela teším prože přemejšlím jaký zadní pujdou ale na to je ještě času dost |
|
|
Návrat nahoru |
|
FiFa_cze |
Zaslal: st leden 25, 2012 9:35 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Xenony mužeš mit jen jestli máš čočku, ostřikovače světel a taky automaticky naklápěni..takže nereálná věc u aut, ktery to nemaji od výroby..jinak do čirých AE s čočkou mužeš dát i obyč žárovky v pohodě ale doporučuju koupit nějáky lepši třeba Osram..nebo prostě něco, co svítí víc než obyčejná žárovka...já mám čočky na 106ce a s obyč žárovkou je to utrpení, ale koupil jsem nějáky, ktery svítí bíle a píšou o 20% víc světa a je to lepší Toť moje zkušenost. |
|
|
Návrat nahoru |
|
SMECOHOLIK |
Zaslal: st leden 25, 2012 9:39 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
FiFa_cze |
Zaslal: st leden 25, 2012 9:51 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Pár dieselů bez turba s ladákem sem slyšel a znělo to jako chopper ale to tam mistři měli čistě průchozí koncovky |
|
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
Zaslal: čt leden 26, 2012 3:36 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
no ja pracuju jako opravař zemědělskej techniky a řeknu ti takovej zetor bez laufu to je fakt chopper ale dost to bolí do uší |
|
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: čt leden 26, 2012 3:44 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
hlavne treba nase 25 dvouvalec dvoulitr ctyrtakt |
_________________ ex Saxo 1.5D,