punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Přestává běžet vnitřní ventilátor

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Přestává běžet vnitřní ventilátor

Jirka.X9
Zaslal: po leden 16, 2012 11:36 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 16. 01. 2012 Příspěvky: 2 Bydliště: Žleby
Mám menší problém. Loni na jaře jsem při kupování Saxány 1,1 (44kW) r.v. 2003 zjistil, že vnitřní ventilátor jde pouze na 1. a 2. stupeň. Při přepnutí na 3. to nedělalo nic. Mechanik bazaru to prý dal dokupy. Prý tam nebyl připojený jeden drát, který byl zaizolovaný. No a pak to začalo. Asi po 2 měsících to na 3. stupeň spálilo pojistku. Potom to spálilo pojistku i na 2. stupeň. No a já nevím co s tím. Jsem v Saxáně teprve zelenáč. Četl jsem vaše příspěvky a klonil bych se k spáleným tranzistorům. No a můj problém je, že ani nevím jak vycuknout ventilátor a podívat se mu na střeva. Vlastní proměření by už snad zvládl tatík. Díky za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Landys75
Zaslal: po leden 16, 2012 11:48 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 29. 11. 2010 Příspěvky: 517 Bydliště: Jesenice
no já myslim že by mohl bejt špatnej ten otočnej přepínač, chtělo by to zkontrolovat ty dráty co k němu vedou jestli to tam nechytá nějakej zkrat a podle těch příznaků to i na zkrat vypadá Wink a kdyžtak ten přepínač sehnat někde na vrakáči a zkusit ho vyměnit a třeba to půjde jak má Cool

tady: http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=370&start=60
si kdyžtak stáhni servisní manuál a tam najdeš jak se dostat k tomu přepínacímu kolečku a další věci. Jinak ten středovej panel drží 4 torxy dva jsou u vypínačů na vyhřívání zadního okna atd. a další dva jsou nad popelníkem na každý straně jeden jsou jakoby ze spoda, stačí je všechny vyšroubovat a celej středovej panel vytáhneš ven. Wink

Jirka.X9
Zaslal: út leden 17, 2012 7:27 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 16. 01. 2012 Příspěvky: 2 Bydliště: Žleby
Díky za typ. Zkusím to probádat. Stejně mě nejde do hlavy, že to odcházelo tak zasebou. Možná s tím už byl nějaký problém, tak proto byl jeden drát zaizolovanej. No a já nemám rád když něco nefunguje. Cool
Landys75
Zaslal: út leden 17, 2012 8:49 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 29. 11. 2010 Příspěvky: 517 Bydliště: Jesenice
Není zač snad to pomůže Wink taky nemám rád když něco nefunguje tak jak má Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: