Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ angely eyes kroužky |
Dan HKS |
Zaslal: so leden 28, 2012 4:23 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Zravím máte někdo zkušenosti se svítivostí AE kroužků u mk1 ... jde mi o to že na některých fotkach jim ti kroužky svíti nadhernou bílou barvou a velice silně .. a u jinejch svití tak malo že ve dne nejsou vidět a v noci teda jsou spíš jako ostuda a navíc někdy svití žlutou barvou
Zná někdo nějakého slidního výrobce pro lampy Mk1 s angelama ?
Neví male příjde mi že Sonar a spol jsou výrobci na nic... ale třeba se pletu
jinak zde par obrazku
Tyto svítěj opravdu ukázkově přesně tak ja bych to chtěl
http://www.cardomain.com/ride/815384/1998-citroen-saxo#8153840001
A tyto svítí celkém málo ... i dinokytovec to píše že jsou mizerně vidět
http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=foto_show&ida=3010
Dík za radu |
|
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: so leden 28, 2012 4:52 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
sviti oboje stejne, jen jedno je za uplny tmy a druhy za sera... za denniho svetla to neni videt skoro vubec
nemluve o tom ze svitivost vseho na fotce se da dost dobre vylepsit spravnym nastavenim fotaku... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
Zaslal: so leden 28, 2012 5:27 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
EiFFeL napsal: sviti oboje stejne, jen jedno je za uplny tmy a druhy za sera... za denniho svetla to neni videt skoro vubec
nemluve o tom ze svitivost vseho na fotce se da dost dobre vylepsit spravnym nastavenim fotaku...
no pravda ale možna bude i rozdíl mezi tím že od tech chromových lamp se to světlo "odraží " víc než u tech tmavých černých lamp.
ale třeba mužu zase na druhou stranu říct že když jsem kupoval AE na Golfa tak na VWclubu hodně prosazovali lampy od HELLY a ty měly AE velice kvalitní a svítivostí by se vyrovnali těm co mají např. BMW a ubec celý lampy byli dost kvalitní ... oproti Sonaru nebo Jom ale cenově se pořídili kolem 6000 když to Sonary cca kolem 3-4000 .... |
|
|
Návrat nahoru |
|
troskalp |
Zaslal: so leden 28, 2012 5:30 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
mel sem cerne a ve dne si to nevidel ze by to svitilo ale vecer to svitilo krasne ten krouzek.pokud chces docilit BMW efektu tak to nepujde |
_________________ saxik 1.6 8v BÍLÁ KŮŽEE exxx - nezapomenu na nej-prvni auto
Citroen c4 vts 2.0 16v 130kw aktual muj RED DEVIL
Další citroen C5 |
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
Zaslal: so leden 28, 2012 8:53 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
no BMW používa nejakou jinou technologii na osvícení toho kroužku ... a ne prostě jen nějaký hadičky s vodou osvětlený diodou někde jsem viděl na nějakým foru jak si to lidi dělali doma sami ... a ve výsledku to bylo snad i lepší než bmw ale hold zase na druhou stranu to není homologovaný .. |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: so leden 28, 2012 10:35 pm |
|
|
|
U AE neni zadna hadicka s vodou, je tam jenom obycejny kus plastove trubky onuty do O a na kazdem konci je jedna vysokosvitiva ledka. Proto to nahovno sviti ve dne. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: ne leden 29, 2012 3:36 am |
|
|
|
ale tak kdyz budes dobrej muzes to svetlo rozlepit, vymenit krouzek a zas zalepit
ja o tom taky kdysi premyslel, kdyz sem mel miniprasklinky na tom krycim plastu, ze bych udelal vymenu za original skla, ale to bych se zas pripravil o homologaci... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: ne únor 26, 2012 10:25 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jo svítí to ve dne uplně neviditelně, naštěstí to moc neřešim, hlavně že vypadaj jako světla a né jak kus historie z feldy |
|
|
Návrat nahoru |
|
giannisi |
Zaslal: út březen 19, 2013 1:13 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
DiNOkitovec napsal: jo svítí to ve dne uplně neviditelně, naštěstí to moc neřešim, hlavně že vypadaj jako světla a né jak kus historie z feldy
taky mi to svítilo hnusně žlutě tak sem se rozhodl světlo rozlepit a sehnal jsem se nake super svítivé led a hlavně jsou bíle a výsledek celkem dobrý ale strašně drbačka stím to nepřeju nikomu myslel sem že to světlo už vyhodim:D pak sem hodij foto |
|
|
Návrat nahoru |
|
|