Autor |
Zpráva |
|
dyk77 |
Zaslal: út leden 31, 2012 10:15 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Není tady někdo kdo by doporučil tablet 7"
Pokukuji po něčem kolem 4.000,-Kč s DPH, takže se spokojím víceméně se základními funkcemi ( WiFi, přehrávání videa a fotek, přístup na Youtube ), na druhou stranu hledám něco co spolehlivě funguje a neseká se. Chci to dát malé k druhým narozeninám manželce už vzala mobil, mě foťák a neustále se sní taháme o PC. Jediné co ještě neovládá na 100% je myš, takže dotykový display a nějaké multimediální zařízení nejen na cesty se u nás neztratí.
Na Alza.cz se mi líbí nějaké pristroje cca od těch 3.000,- do 4.500,- Kč
Porovnával jsem dle údajů výrobce, to by nebyl takový problém, nicméně dle recenzí jsem se nedostal s rozhodnutím nikam.
Díky za jakýkoliv názor
Takový jako že favorit je toto
http://tablety.heureka.cz/goclever-tab-s73/recenze/
Dojem kazí ta hmotnost 510g |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: út leden 31, 2012 10:17 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
male k druhym narozeninam bych koupil kolo... at z ni vyroste zdravej clovek a ne vecne soplici alergik na kdeco z duvodu toho ze furt sedela doma... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
Landys75 |
Zaslal: út leden 31, 2012 11:04 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: út leden 31, 2012 11:25 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Kam tento svet speje..na druhe narodeniny som dostal odrazaciu kacku a to som bol stastny.Nic v zlom,ale zrak tvojho dietata a celkovy vyvoj si neviem predstavit,ked v 2rokoch dostane tablet.Tymto tempom,uz aby si setril,aby na 18 dostala BMW. |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: st únor 01, 2012 9:21 am |
|
|
|
urcite mate pravdu, ale jen castecne. male se venujeme po celou dobu co je vzhuru, chodime ven ( ted v zime samozrejme mene - inverze a mrazy neprospivaji ) , chodime s ni na detske plavani, cviceni, do herny atd. ale jsou behem dne chvile, kdy proste musis to dite na par minut zabavit, coz je obzvlast tezke v dobe nemoci, kterou chytne prave behem nejake sportovni aktivity mezi detmi ( imunitni system si teprve vytvari ) , kdyz rostou zuby a je spatna nalada nebo cekani nekde v cekarne, atd. |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: st únor 01, 2012 9:45 am |
|
|
|
...takze suma sumarum, jde treba o nejakych 3x 10minut za cely den, nekdy ani to ne, kdy diteti pustis pohadku, nebo ho nechas at si na youtube pusti co chce, samozrejme pod dohledem a spokojenost na vsech stranach. argumentovat, ze my jsme ve dvou letech tahali kacera je taky pravda, ale vyvoj nezastavis a na pc se dnes uci male deti uz ve skolce. mimochodem, kacera taky mame a je v oblibe.
takze zaverem bych chtel podekovat za nazory, ale radeji bych slysel neco k veci |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: st únor 01, 2012 10:57 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
kdyz uz to musi met, kup ji to nejlevnejsi a nejlehci, protoze ti s tim stejne driv nebo pozdejs triskne na zem nebo o neco. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
Zaslal: st únor 01, 2012 8:57 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
dát 2 letýmu děcku tuhle věc bych nedoporučoval už jen kvuli tomu že ty tablety vyzařujou vlny jako wifi atd atd .. a myslím že na tak malej organizmus by to nic dobrýho nebylo ... už jen z duvodu že ve dvou letech těžko pochopí naco to vlastně je ... ale třeba se taky pletu mužeš mít doma genialní dítko ... ale to je jedn muj blbej názor |
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: st únor 01, 2012 9:59 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Oka, ak teda k veci, tak by som urcite kupil ten najzakladnejsi model ako moze byt. Je to male dieta, neuvedomuje si cenu takej veci, moze spadnut poskodit sa. Urcite by som ale kukal po niakej veci z E-bayu za par korun, nie dat do toho balik. Tot moj nazor |
|
|
Návrat nahoru |
|
FiFa_cze |
Zaslal: st únor 01, 2012 9:59 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Ouu, tak WiFi určitě nemá jak škodit organismu to zas né..CRT to taky není, aby to něěco vyzařovalo..Takže je to neškodny, až na oči a záda..ale za mě bych taky volil určitě něco lehkýho a levnýho, potože to za chvíli stejně můžeš vyhodit..moje malé nevlastní sestry umí zničit takovou věc během odpoledne.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: pá únor 03, 2012 8:38 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
FiFa_cze |
Zaslal: pá únor 03, 2012 12:35 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Mohl bys sem dát jakej kupuješ? Jestli to teda není tajny.. Taky uvažuji o koupi. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Deathstalker |
Zaslal: pá únor 03, 2012 1:10 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Zdravím, co jsem slyšel tak nejlevnější a zároveň dobrý tablet je Kindle fire kód: http://www.kindle-fire.cz/technicke-parametry.php
byl mě mnohokrát doporučen tak doporučení předávám dál. |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: ne únor 05, 2012 3:06 pm |
|
|
|
FiFa_cze napsal: Mohl bys sem dát jakej kupuješ? Jestli to teda není tajny.. Taky uvažuji o koupi.
Tajné to není, koupil jsem toto, ale ještě jej nemám, čekám na doručení. Až mi přijde, tak budu moci říci více k tomu jak funguje.
Tablet MPC700 - 7"/800MHz/4GB
http://mp-tech.sk/index.php?route=product/product&path=64&product_id=79
Určitě bych do něj nešel nebýt toho, že mám známého, který jej vlastní a je s ním absolutně spokojený. Navíc vím, že by si nechal vrtat pro korunu koleno a než něco koupí, tak to 100x zvažuje, otravuje s tím lidi a tak dále, zkrátka nakupuje levně a doře, ale příklad si z něj nikdo neberte, je to hrozná vlastnost.
Mimochodem, včera jsem vzal malou do herny a poprvé jsem jí zkusli posadit k elektronickým omalovánkám. Asi po minutě hraní mě napadlo ji natočit, takže na tom videu je vidět, že ovládat PC přes dotykový display není ani pro děti do dvou let problém. Kdo chce může se mrknout, stačí do půlky, pak už si spíše prohlížela obrázky než aby vybarvovala. Když jí k tomu posadím ještě tak 3x bude to chápat bezchybně.
Krom omalovánek tam měla i puzzle a docela zručně jí šlo přetahování puzzlí po obrazovce. Na display však bylo potřeba více tlačit což dělalo problém i mě. Normální puzzle 4x4 skládá doma už sama bez pomoci.
http://dyk77.rajce.idnes.cz/Eskamoter#MOV0002A.jpg
Pro zasmání jedno video, když bylo malé 15 měsíců. Nekupujte si opičku, nebo papouška, jděte do dítěte
http://dyk77.rajce.idnes.cz/Eskamoter#MVI_4945.jpg
Omlouvám se za OT, ale když už se tu strhla debata o výchově, tak jsme si to neodpustil |
|
Návrat nahoru |
|
|