punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - kmitání volantu

Autor Zpráva

<  Servis  ~  kmitání volantu

tunerek
Zaslal: ne září 03, 2006 3:21 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 06. 2006 Příspěvky: 28 Bydliště: brandýs n/L
Zdravím,mám problém se řízením,zhruba před měsícem mi začalo házet řízení je to vždy tak od 90 - 110 ,chtěl bych jen vědět to,jestli jsou to klouby nebo něco jiného a jestli nevíte zhruba cenu.Mám vtsko 8v snížený a na 15.Jo gumy mám sjetý a trochu rozhozenou geometrii asi sjížděj se mi od vnitřku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Saty
Zaslal: ne září 03, 2006 8:37 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 01. 11. 2005 Příspěvky: 138 Bydliště: Veřovice
První asi nechat vyvážit kola a potom se uvidí co dál.

Ritchma
Zaslal: ne září 03, 2006 8:40 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Přesně tohle mi dělalo. Při těhle rychlostech. Už sem hledal příčinu a když sem dal na auto nový kola tak to zmizelo, takže doopravdy bych zkusil jako první a asi nejlevnější možnost nechat vyvážit aspoň přední kola
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dyk77
Zaslal: po září 04, 2006 5:46 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Nejlevnější je zkusit přehodit přední kola za zadní, ale nechat je vyvážit není samozřejmě od věci.
Jestli se Ti sjíždí nerovn. kola , tak nech udělat geometrii ( ne sbíhavost, to je takový jo a ne ), ale to by na chvění volantu nemělo mít až tak vliv.
Čepy to můžou také dělat, tak jestli máš vůle v kole , když s ním zahýbeš, nech je vyměnit a až pak na geometrii.
Jelikož máš snížený podv. a větší kola, dostává podvozek více zahulit, takže čepy by se daly očekávat

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tunerek
Zaslal: st září 06, 2006 8:27 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 06. 2006 Příspěvky: 28 Bydliště: brandýs n/L
tak kola jsem přehodil a je to o dost lepší.ale taky to není ono,jemné kmitání je znát už tak od 30km.Takže koupím nová kola a nechám vyvážit a pak dám vědět.Musím nechat udělat ješte zední nápravu Evil or Very Mad
Adler
Zaslal: st září 06, 2006 5:20 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
takze me to dela taky by oko 14 dni od vymeny pneu .... nechaval sem to byt pac sem chtel delat cepy rizeni manzety na polose a geometrii ... mno to se vcera udelalo ...a vibruje to dal tekze skusim prevazit kola.....celkem fest to hazi asik od 100-120 pak uz to prestane .....kuwa me to neba udela se jedno zacne se srat druhy ..... este mi zaclo piskat po delsi trase nevim co lozisko bo predni brzdy nevim Sad

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
dave_m
Zaslal: st září 06, 2006 9:30 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
Adler napsal:
..... este mi zaclo piskat po delsi trase nevim co lozisko bo predni brzdy nevim Sad

No, tak az to vyresis, tam mi rekni. Po delsi trase mi to dela taky. Ale brzdy to nejsou. Spis lozisko na spojce nebo v kole Sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
mishenko
Zaslal: st září 06, 2006 9:53 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 28. 06. 2005 Příspěvky: 358 Bydliště: Piestany, Slovensko
Nevieeem, co ste vsetko pisali, nechce sa mi to vsetko citat, ale tiez som mal podobny problem.
Moze to byt geometria, pneu, cap riadenia, lozisko kolesa, .... To posledne byva dost casto a vacsinou sa riesia tie predtym Very Happy
Adler
Zaslal: so září 16, 2006 11:43 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
Takze dnes jsem nechal prevazit kola v jinym pneuservisu a je to zda se po 20km ujetych v cajku snad prubnu na delsi jizde .....ale v pneuservise semsi vsim prasklyho drzaku stabilizatoru tak myslimzby kmitani bo vybrace mohli jit aj zteho ...

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: