Ahoj rozhodl jsem se pro koupi Citroenu Saxa pro mou přítelkyni. Nejlépe motor 1.1i. Můžete se se mnou prosím podělit o své zkušenosti s tímto sympatickým vozítkem. Díky
Ahoj rozhodl jsem se pro koupi Citroenu Saxa pro mou přítelkyni. Nejlépe motor 1.1i. Můžete se se mnou prosím podělit o své zkušenosti s tímto sympatickým vozítkem. Díky
ahoj děda jednu 1,1i má r.v. 2000 když ho kupoval mělo to cca 40 000km najeto... s autem problémy neměl spotřeba je velmi malá... a jinak ti zatím hnedk z fleku neřeknu já se ho optám co a jak a pak ti sem něco napíšu
Já mám Peugeot 106 1.1 r.v. 2002 (stejny auto jako saxo) a naprostá spokojenost..Samozřejmě ti doporučím MPI, protože ho sám mám. Spotřeba 5-5,5 litrů. A oproti 1.0 je to docela sportovec Tak jako u všech Saxofonů, tak u 106tek se dívej na zadní nápravu jestli není do A a zespodu rez. Jinak bez problémů
mam 1.1 a jsem naprosto spokojený, na moje couračky po městě a ježdění do práce fajnový auto i motorizace... spotřeba relativně malá
každopádně si při koupi dej pozor na zadní nápravu a na rez, jinak tam snad neni co by se kazilo
Jezdec je jen dalším dílem auta mezi pedály,volantem a sedačkou,bez něj by to nejelo,ale rychlost je v souhře celého stroje, jehož je on pouhou součástí.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru