Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Problem so zamykanim |
Tomáš Spiššák |
Zaslal: pá únor 24, 2012 11:06 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Caute hosi, mam problem so zamykanim pravych spolujazdcovych dveri. Najprv som ocistil kontakty v prechodke do dveri, vymenil motorcek centralu za fungl novy, dal som na vsetky tiahla nove tie plastiky, nahodil a problem ostat. Ked zamknem dialkovym, zamkne, a v zapati odomkne. Jedine co funguje je zamknut dvere klucom a aj to ked kluc vo dverach otacam,tak ho musim pridrzat,lebo ma tendenciu odomknut. Dalej som skusil toto. Do motorceka centralu ide 2pin a 3pin. Ked 3pin nezapojim,tak dvere krasne zamkne ale zvonku ostavaju odomknute. Uz ssom z toho ozaj kokot,lebo som vyjebal love a problem ostava. Za vsetky rady vopred dakujem! |
|
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
Zaslal: so únor 25, 2012 10:16 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
taky jsem si tímhle prošel ale mě to dělalo při mrazech. Ale ted co je teplo mi to zase chodí krásně.a občas se stane že se mi zasekne ten čudlík a nehne se ani nahoru ani dolů ale zjistil jsem že ten čudlík byl jakoby přihlej na jednu staru a někde tam škrtal tak že cvrnkanec do něho to vyřešil a funguje zas jak má. Jinak ja nevím co by ti to mohlo dělat, snad se koukni jestli ti to někde nezadrháva a ten motorek to nepustí dál a vrátí ho to. nic jinýho mě nenapadá když už maš vše vyměněné. Když se ti to podaří opravit tak napiš čím to bylo. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: so únor 25, 2012 12:44 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ja fakt ani neviem kde zacat hladat tu chybu. Uz som skusil ozaj vsetko. Raz sa naseriem a bude na predaj. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so únor 25, 2012 1:58 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
mě se u řidiče zadrhnul ten čudlík tak že sem ho musel vytáhnout kleštěma. Jak to jezdí tak se v té průchodce udělají otřepky plastu a čudl se zasekne. Stačí jen sundat tapec a tu dírku projet pilníčkem a je pokoj. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: so únor 25, 2012 2:07 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Už som ti to napísal aj na susedné fórum:
Na tom trojpinovom konektore je jeden mínus a ďalšie dva sú polohové. Prehoď tie dva medzi sebou. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: so únor 25, 2012 4:10 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Dakujem vsetkym za rady.
Tu je vysledok problemu:
zhrniem...vymenene diely (vsetky fungl nove) - motorcek, zamok, plasty na tiahlach
nakoniec som skusil tak, ze som si dal aj stary aj novy zamok, oba som kvazy zamkol, a dal nan motorcek. Na novom zamku (ma mozno 2mesiace) stale motorcek otvaral-zatvaral a dokoliecka. Toto iste som spravil so starym zamkom, a krasa. Zamkol a bolo vymalovane. Novy zamok sa uz stihol dojebat. Cize vysledok? Zbytocne som kupoval novy motorcek, ale navadi, ten sa nestrati. Ten stary zamok som vycistil, premazal a ide ako novy. Dalsi postup je reklamacia noveho zamku v Citroene, to som zvedavy ako to dopadne. Este raz, vsetkym vdaka! |
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: po únor 27, 2012 8:56 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ahojte. Tak pisem o5.
Problem bol mechanizme na zamku ktory je na obrazku vyznaceny. Motorcek ho nevladal dole potiahnut a preto cievka motorceka detekovala ze dvere nie su zatvorene a preto auto odomykalo. Tak som tu "packu" prihol smerom dole a je to hotove. Cize vyjebal som kopu penazi, ale nastastie uz ide
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|