Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Problém s prevodovkou |
Cicko69 |
Zaslal: st únor 29, 2012 2:04 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Zdravím
Mám dva problémy ktoré ma privádzajú pri šoférovaní do šialenstva.
1. problém je, že mi vibruje páku prevodovky pri pridávaní,ako náhle sa dostanem nad 2000 ot./min trasenie páky zmizne. Nemám tušenie ,čím to je spôsobené. Uvažoval som nad tým, či to nemôže byť výfukovým potrubím ,či to nemôže opierať o nejaké tiahlo,alebo čo a prenášať do do páky. Robí mi to odvtedy zhruba ako som menil stredový diel za nerezovú trubku 55mm priemer.
A problém číslo 2. sa týka tiež prevodovky. V piatok som zaparkoval na parkovisku ,všetko bolo v pohode,keď som odchádzal po 100 metroch som zistil, že mám síce zaradené,ale páka lieta do všetkých strán ako prasa. Došiel som na 4 do servisu,kde mi zistil,že vypadol z nejakého tiahla nejaká závlačka. Dal mi tam miesto nej šrob s maticou a na fest to utiahol. Radiť sa už dalo,ale nie ako predtým, nakoľko mám pociť, źe v dráhe radenia ako som mal trojku mam teraz jednotku a tam kde som mal päťku mám teraz trojku atď, proste ako keby sa to nejako rozladilo. Keď mi tam dával ten šrob mal som zaradenú 3ku, nakoľko sa mu to tam lepšie dával ten šrob. Celé to radenie je teraz divné, mam z toho nervy tá páka ide podozrivo ľahko radiť vôbec mi nedrží v neutrále ale keď ju nahnem doľava,či doprava ostane tak. Poradte čo mám kúpiť a urobiť aby som odstránil tieto 2 big problémy
dikes za každú radu |
_________________ peugeot 106 S16 (gti) |
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: st únor 29, 2012 4:56 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
To trasenie paky je celkom v poriadku, aj mne uz pri vyssich otackach prestane az tak vrtiet. A co mas celkom urcite v pici, tak su tiahla na prevodovke |
|
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
Zaslal: st únor 29, 2012 5:01 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
no s 1. problémem bych ti asi neporadil ale je dost možný to že to fakt děla ta nerez trubka, koukni se někde zespoda na auto a třeba zjistiš proč to dělá. Mě čeká tak hodně práce na vejfuku už jen kvuli tomu že majitel přede mnou řešil vše svářečkou tak že temeř vše bylo dole vyvařený na pevno a ještě k tomu to nebylo zavařený ale za soplený ale to jen tak bokem.
Jinak k problému 2. ja když jsem měnil olověnej kroužek za svodama tak sem si asi nechtěně nějak schodil tahlo a taky když sem chtěl odjet ejhle paka lítala sem tam tak že jsem slezl dolu a nasadil to tahlo znovu do kloubku, ale příjde mi divné že by tam neco stahoval matkou a šroubem. Jinak poradit ti mužu snad jen tak že se podívej do sekce nákup prodej tam najdi táhla řazená ala KMracing nebo jak to tam je a ten prodává nádherný táhla řazení uplně nový a celou sadu myslím za 650kč + poštovný, přečti tam otom víc a ty co tam máš vyhoď a dej tam tyhle a snad bude vše ok |
|
|
Návrat nahoru |
|
Cicko69 |
Zaslal: st únor 29, 2012 5:24 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No pekne,takze idem pod auto v tomto mokrom pocasi ,kedze nemam garaz Si ma potesil,ale tak aspon si mi dal nejakeho chrobaka do hlavy a mozno bude problem prave v tom co si pisal. kua,keby som mal jamu ,tento rok uz musim postavit garaz. Tie tiahla kamracing som videl v tom inzerate,len neviem ci uz nebudu predane,musim to pozriet.
|
|
Návrat nahoru |
|
Cicko69 |
Zaslal: st únor 29, 2012 5:25 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No pekne,takze idem pod auto v tomto mokrom pocasi ,kedze nemam garaz Si ma potesil,ale tak aspon si mi dal nejakeho chrobaka do hlavy a mozno bude problem prave v tom co si pisal. kua,keby som mal jamu ,tento rok uz musim postavit garaz. Tie tiahla kamracing som videl v tom inzerate,len neviem ci uz nebudu predane,musim to pozriet.
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: st únor 29, 2012 6:03 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ak by si mal len jedno dojebane, tak sa mi tu vala |
|
|
Návrat nahoru |
|
Cicko69 |
Zaslal: st únor 29, 2012 6:18 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Diky Tomino, ved ak by tak v piatok pojdem cez Martin,by som sa stavil Ale uz som pisal Eiffelovi,by som zobral od neho tie celokovove uvidime este, dikes |
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: st únor 29, 2012 7:31 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Jasne Ale tie od Eiffela su popicove |
|