Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Bliká AIRBAG? |
carleeczek |
Zaslal: st únor 22, 2012 12:21 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Čau kluci, bliká mi kontrolka airbag na budíkách. Nevíte co stim udělat, aby to přetalo? Jde třeba odpojit airbag? Tak nějak se totiž bojim aby mi z ničho nic nedal přez hubu. Díík |
_________________ Autosklo servis Praha a okolí
www.autoskloassistance.cz |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st únor 22, 2012 12:25 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
prvně bych zkontroloval oranžové konektory pod sedačkama co jdou do pásů. Dost často maj špatnej kontak a jednotka to vyhodnotí jako chybu. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
NuF!k |
Zaslal: st únor 22, 2012 12:38 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
měl sem ten samej problem stačilo vyčistit konektor pod sedačkou a pohoda |
_________________ GTI v naftě je jako ferrari v kombíku, sice to existuje ale není to ono
|
|
Návrat nahoru |
|
carleeczek |
Zaslal: st únor 22, 2012 12:42 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
carleeczek |
Zaslal: st únor 22, 2012 1:09 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak tím to asi nebylo... Odpojil jsem to a zase připojil a bliká to na mě furt. Nemáte v rukávu ještě nejaký jiný plán??? |
|
Návrat nahoru |
|
gObla |
Zaslal: st únor 22, 2012 1:43 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
vypoj to úplně, a nevim kdo tady psal že to v budíkách nějak přelepil at to nebliká
OT: Já nemam airbagy a pod sedačkou mám 2 konektory a nemám je zapojeny, nechápu proč to tam dávaly když auto nemá airbagy |
|
|
Návrat nahoru |
|
carleeczek |
Zaslal: st únor 22, 2012 1:49 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Nevim jestli to jen vypojit je to správný řešení... stavim se někde kde mi to napíchnou a smažou chybu... A když ani to nepomůže, tak už jedině elektrikář... Díky všem |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: st únor 22, 2012 3:10 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Ak opravíš kontakty nemusíš nič mazať. A ak ich neopravíš mazanie ti pomôže ako mŕtvemu topánky. Je to najčastejšia závada.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st únor 22, 2012 6:24 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
jsou tam vůbec ty airbagy a nebo nemáš vyplej u spolujezdce to myslím taky kontrolka bliká . Jinak může to ještě způsobovat špatnej kroužek pod volantem, taky občas odejde a ztratí kontakt. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
carleeczek |
Zaslal: st únor 22, 2012 7:25 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: jsou tam vůbec ty airbagy a nebo nemáš vyplej u spolujezdce to myslím taky kontrolka bliká . Jinak může to ještě způsobovat špatnej kroužek pod volantem, taky občas odejde a ztratí kontakt.
Airbag mam jen ve volantu... Ale uz je to dobry, nevim cim, ale prestalo to svitit samo od sebe... Diky vsem za rady |
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
Zaslal: st únor 22, 2012 8:08 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
taky mě furt bliká .... ale jeden den sice přestala ale pak zase začla tak se taky pokusím skontrolovat kontakty. jinak byl jsem na diagnostice a ta mi ukazala španej obvod v airbagu a v utahovači pásu. tak že si mysslím že pod tou sedačkou ten konektor bude si zašpiněnej nebo tak něco.
Jinak pokud se pokusíš to očistit tak doporučuju vyfoukat kompresorem vbordel z toho pokud tam nejakej je vem si pak šroubovak nebo malinkatej pilníček očisti ty kontakty a kup si v mototechně kontaktol stoji cca 150kč a ten nastříkaš na ten kontakt a po minutě to spoj dohromady a pokud byla chyba tam tak maš na dlouho vystaráno a nejlip ten kontakt oblep izolační páskou:) aby se tam nedostal bordel nebo prach:) .... jinak pokud jsou ty svorky nejak rozmačkaný tak je lepší je odcvaknout koupit nový kontakty a nacpat je tam misto nich |
|
|
Návrat nahoru |
|
carleeczek |
Zaslal: čt únor 23, 2012 9:19 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Dan HKS napsal: taky mě furt bliká .... ale jeden den sice přestala ale pak zase začla tak se taky pokusím skontrolovat kontakty. jinak byl jsem na diagnostice a ta mi ukazala španej obvod v airbagu a v utahovači pásu. tak že si mysslím že pod tou sedačkou ten konektor bude si zašpiněnej nebo tak něco.
Jinak pokud se pokusíš to očistit tak doporučuju vyfoukat kompresorem vbordel z toho pokud tam nejakej je vem si pak šroubovak nebo malinkatej pilníček očisti ty kontakty a kup si v mototechně kontaktol stoji cca 150kč a ten nastříkaš na ten kontakt a po minutě to spoj dohromady a pokud byla chyba tam tak maš na dlouho vystaráno a nejlip ten kontakt oblep izolační páskou:) aby se tam nedostal bordel nebo prach:) .... jinak pokud jsou ty svorky nejak rozmačkaný tak je lepší je odcvaknout koupit nový kontakty a nacpat je tam misto nich
Když jsem je rozpojoval, tak byly uplně čistý jak nový a ani nejsou zkorodovaný... Už je to dobrý, tak to neřešim. Ten kontaktol si ale koupim a prostříkám tim celý auto... díkes |
|
Návrat nahoru |
|
type83 |
Zaslal: so březen 03, 2012 10:41 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
carleeczek napsal: Tak tím to asi nebylo... Odpojil jsem to a zase připojil a bliká to na mě furt. Nemáte v rukávu ještě nejaký jiný plán???
Mne to robilo to iste a skusil som iba odpojit baterku na dlhsiu dobu a potom zas ju napojil a vsetko bolo ok |
|
|
Návrat nahoru |
|
|