SAXOKLUBÁKZaložen: 26. 11. 2006Příspěvky: 39Bydliště: Bratislava
Keďže nastal čas na zmenu, predávam moju 106 GTI. Je to r. 1997, klasika 87kW/118PS, bez väčších úprav okrem sania Raceland s filtrom K&N, stredového a koncového výfuku Supersprint a predných tlmičov KONI. Aktuálne nové komplet P+Z brzdy Bosch, komplet nanovo pretesnený motor (presakoval olej), repas prednej nápravy (silentbloky, tyčky, čapy). Repas zadnej nápravy už má za sebou dávnejšie. Auto je na zimných gumách obutých na sériových 14" Speedline elektrónoch, je k nemu sada bielych 15"OZ Suzuka na zjazdených letných pneu + môžem pridať sadu 14" Speedline VTS bez pneu. Chybičky krásy sú tie, že auto som už kúpil bez airbagov, po nedávnom malom ťukese je nahodená kapota v čiernom základe a na niektorých miestach (strecha a PP blatník) sa lúpe vrchná priesvitná vrstva laku. Čo sa týka ceny, moja predstava je okolo 2200€ + dohoda. Kontakt: +421907145557, alebo krakatau106@gmail.com
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru