Autor |
Zpráva |
< Servis ~ centrálne zamykanie |
zvolencan |
Zaslal: čt březen 15, 2012 10:41 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Ahoj.Mám problém s otváraním dverí centrálu.Keď otváram auto,tak sa mi všetky dvere otvoria,len za šoférom mi zaisťovací kolík len trošku nadskočí a nevysunie sa celkom,takže dvere sa nedajú otvoriť.Musím ho vytiahnuť rukou a tak otvorím dvere.A keď zamykám,tak zas naopak,nezasunie sa úplne dole,ale musím ho zas rukou zatlačiť.Robí to len na tých jedných dverách,tak neviem,či je motorček zlý alebo niečo iné.Poradí mi niekto,čo by som mal zistiť ako prvé a ako postupovať? dik |
|
|
Návrat nahoru |
|
bossoVTS |
Zaslal: čt březen 15, 2012 10:56 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ahoj mal som podobný problém a najlepšie je, ked si daš dole tapacier na tých dverách sadneš si do auta a skúšaš odomkýať a zamkýnať...večšinou je na chybe tiahlo. Treba to trošku premazať. Alebo pozrieť či nieje nejak ovytiahnuté. tam stačí naozaj že je trošku prihnuté a nechce to chodiť... |
|
|
Návrat nahoru |
|
zvolencan |
Zaslal: čt březen 15, 2012 11:03 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
bossoVTS napsal: ahoj mal som podobný problém a najlepšie je, ked si daš dole tapacier na tých dverách sadneš si do auta a skúšaš odomkýať a zamkýnať...večšinou je na chybe tiahlo. Treba to trošku premazať. Alebo pozrieť či nieje nejak ovytiahnuté. tam stačí naozaj že je trošku prihnuté a nechce to chodiť...
Ďakujem,vyskúšam to. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: čt březen 15, 2012 1:41 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Mne to robil motorcek centralu. Ak chces, mam jeden fungl novy z Citroenu.Ked ta SZ |
|
|
Návrat nahoru |
|
zvolencan |
Zaslal: út březen 27, 2012 11:45 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
zvolencan napsal: bossoVTS napsal: ahoj mal som podobný problém a najlepšie je, ked si daš dole tapacier na tých dverách sadneš si do auta a skúšaš odomkýať a zamkýnať...večšinou je na chybe tiahlo. Treba to trošku premazať. Alebo pozrieť či nieje nejak ovytiahnuté. tam stačí naozaj že je trošku prihnuté a nechce to chodiť...
Ďakujem,vyskúšam to.
Neviem sa dostať k tomu tiahlu.Tapacír som dal dole,je tam ešte nejaká ochrana,trošku som ju natrhol,ale motorček som nenašiel.Nevim,ako to mám pozrieť,neporadí mi niekto postup,prípadne aj s fotkami alebo obrázkami? Dik |
|
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: út březen 27, 2012 1:32 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
roztrhni to poradne a strc tam ruku a hledej... nemusis se bat nic te nepokouse... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: út březen 27, 2012 2:28 pm |
|