Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ Xenon vs Bi-Xenon + výměna sufitek nad SPZ |
Dan HKS |
Zaslal: út únor 28, 2012 7:34 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Ahoj tak jednoduchá otázka co svítí lepe xenon nebo bi xenon .. Kdysi jsem na nějakem foru četl že prý bixenon nemá takovou svítivost jako xenon proto se obracím na někoho kdo má s tímto zkušenosti rád bych se dozvěděl něco více.
A druhý problém - Už jste někdo vyměňoval Sufitky nad SPZtkou ? já nato dneska koukal a přišlo mi že je tam ten plast asi nějako nacvaklí protože žadný šroubky jsem nenašel nebo se tam dá dostat nějako jináč ? .. já mám spíš strach abych to při dolovaní pokud je to tam nacvaklí nějako neulomil což by mě nasralo.
Dík za každou radu |
|
|
Návrat nahoru |
|
Mystic.Biker |
Zaslal: út únor 28, 2012 7:36 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Víš vubec jakej je rozdíl mezi xenonem a bi-xenonem ?
Ten plast je tam myslim jen nacvaklej... |
|
troskalp |
Zaslal: út únor 28, 2012 8:11 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
mam na aute bi-xenon a auto bez toho uz bych nechtel..bi-xenon(cocka) se pri zapnuti dalek (aspon u me) zvedne asi o 0,5cm a tim se svetlo vic rozptyli a s tema halogenama to sviti ku..a dobre. Jesli je tam rozdil nevim ale kdyz porovnas treba ochcavky a bramboraky(bmw) velky rozdil ve svitivosti neni |
_________________ saxik 1.6 8v BÍLÁ KŮŽEE exxx - nezapomenu na nej-prvni auto
Citroen c4 vts 2.0 16v 130kw aktual muj RED DEVIL
Další citroen C5 |
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
Zaslal: út únor 28, 2012 8:24 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Mystic.Biker napsal: Víš vubec jakej je rozdíl mezi xenonem a bi-xenonem ?
Ten plast je tam myslim jen nacvaklej...
jj to vím xenon obyč je jen na potkávačky a Bi je vlastně dálková a tlumená jen se tam přepína clonka nebo jak to tam je |
|
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
Zaslal: út únor 28, 2012 8:25 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
troskalp napsal: mam na aute bi-xenon a auto bez toho uz bych nechtel..bi-xenon(cocka) se pri zapnuti dalek (aspon u me) zvedne asi o 0,5cm a tim se svetlo vic rozptyli a s tema halogenama to sviti ku..a dobre. Jesli je tam rozdil nevim ale kdyz porovnas treba ochcavky a bramboraky(bmw) velky rozdil ve svitivosti neni
ok a ty maš AE lampy ? nebo original ? napiš mi otom víc jak to maš na saxu řešený |
|
|
Návrat nahoru |
|
troskalp |
Zaslal: út únor 28, 2012 8:28 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
az budu mit karu doma udelam ti vecer fotku jak krasne sviti bi-xenon...jen mezi nama.nechtel bych jet proti kdyz je mam zaple na dalku to musi vypalit oci |
Další citroen C5 |
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
Zaslal: út únor 28, 2012 8:30 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Jinač já mám na saxu original lampy + mlhy... v mlhach mam H1čky Osram Night Brakery a v lampach H4 Osram NB...+ modrý LEdky jako obrysovky ale dneska jsem ty LEDky vyndal a dal tam místo toho Vícebodovou Ledku bílou....... svítí fakt nádherně ale prostě stejně bych si tam chtěl dát Xenony.. ale tedka záleží na tom jak to pořešit.. proto mě zajímá jak to máš udělaný ty . |
|
|
Návrat nahoru |
|
troskalp |
Zaslal: út únor 28, 2012 8:34 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
saxo uz davno nemam..mam je na c4. origo svetla..pak udelam srovnani s kolegou co ma 206ku a ma tam cocku na xenon s xenonama |
Další citroen C5 |
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
Zaslal: út únor 28, 2012 8:37 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
no ja kdysi někde viděl fotku tedka nevím jestli tu na foru nebo jinde ale normalně mělo saxo v origo světlech hozenou bixenonovou čočku a vypadalo to fakt dost dobře ale na montáž to bylo asi složitý. ja to vidím asi tak že si koupim AE lampy a do čočky koupím Bixenon a to paraboly tam osramy ty perou taky dálku.... nebo uvidím třeba mi někdo poradí jinak jak to udělat |
|
|
Návrat nahoru |
|
troskalp |
Zaslal: út únor 28, 2012 8:37 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
na xenony v saxu se vyser.sviti sice lip a vypadaji taky lip ale prvni policajt cu..k a hned ti mlaskne pokutu.navic i kdyz to mas dobre serizene tak cocka v AE neni delana xenon a oslnujes.treba ne moc ale oslnuje to |
Další citroen C5 |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út únor 28, 2012 8:41 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
na to plastový sklíčko u SPZ bacha ta novější verze bez šroubku ráda praská, mě nedávno taky rupla. Nejjistější je vyndat celé světýlko z auta je tam jen nacvaklí a stačí zezadu zatlačit, vytáhnout ho ven, odpojit konektor a pak si to vzít vklidu někam ke stolu a až pak sundavat to sklíčko, drží to jen po strnách dvě takové malé plastové packy které rády prasknou. Já jsem to nakonec slepil zpátky ale hromadu lidí už tu schánělo nový. Jedinej problém je že pokud máš vysko SPZ a v rámečku tak to světýlko bez jejího sundání nevymotáš. |
Naposledy upravil martanc dne út únor 28, 2012 8:41 pm, celkově upraveno 1 krát _________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
no ja vím ale unas ve městě se to nějako asi toleruje mraky lidí u nas jezdí s xenonama a to jen v parabole a poliši to nějako neřešej tak nevím. |
|
|
Návrat nahoru |
|
troskalp |
|
|
EX-Saxoclubák
|
taky sem tam chtel prasknout bi-xenon cocku jenze jedna stala co sem kukal na netu asi 3500,- coz by te vyslo ku.va draho a stejne bys to nemel legalni..jeste bys musel poresit ostrik 1500 +prace a to automaticke nastavovani vysky(uz nevim kolik to bylo na netu) aby te chlupati ani stk neperovaly.takze by te to vyslo na moooooc penez |
Další citroen C5 |
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
Zaslal: út únor 28, 2012 8:44 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: na to plastový sklíčko u SPZ bacha ta novější verze bez šroubku ráda praská, mě nedávno taky rupla. Nejjistější je vyndat celé světýlko z auta je tam jen nacvaklí a stačí zezadu zatlačit, vytáhnout ho ven, odpojit konektor a pak si to vzít vklidu někam ke stolu a až pak sundavat to sklíčko, drží to jen po strnách dvě takové malé plastové packy které rády prasknou. Já jsem to nakonec slepil zpátky ale hromadu lidí už tu schánělo nový. Jedinej problém je že pokud máš vysko SPZ a v rámečku tak to světýlko bez jejího sundání nevymotáš.
ok díky moc až budu mít čas tak se nato rozhodně kouknu a pokusím se to nějak vyměnit |
|
|
Návrat nahoru |
|
troskalp |
Zaslal: út únor 28, 2012 8:44 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
taky se me jednou ptaly jesli tam mam xenon v AE ze to pekne sviti a jednou me jen zdrbal ze mi levy nesvitil ze si to mam doma hned opravit a neresil ostrik ani nic... |
Další citroen C5 |
|
Návrat nahoru |
|
|