zdravim mam docela problem .... zasekli se mi rucicky ani jedna nejde, rucicka otackomeru tesne pod volnobehem, rucicka na palivo taky skoro dole.... jinak jsem měnil mlhovku(žárovku) pravou přední a pak vzduchovej filtr a když byl venku airbox tak jsem nastartoval .... nevíte někdo čím jsem to podělal? .... jestli jsem zavadil o nějakej kábl? nebo, když jsem to navrčel bez připojenýho filtru? .... a teda hlavně jak to zprovoznit .... díky moc za rady
NĚMÁ NÁVŠTĚVAZaložen: 17. 06. 2012Příspěvky: 1Bydliště: Rimavská Sobota
MrJeniiik napsal:
zdravim mam docela problem .... zasekli se mi rucicky ani jedna nejde, rucicka otackomeru tesne pod volnobehem, rucicka na palivo taky skoro dole.... jinak jsem měnil mlhovku(žárovku) pravou přední a pak vzduchovej filtr a když byl venku airbox tak jsem nastartoval .... nevíte někdo čím jsem to podělal? .... jestli jsem zavadil o nějakej kábl? nebo, když jsem to navrčel bez připojenýho filtru? .... a teda hlavně jak to zprovoznit .... díky moc za rady
Skús odpojit baterku na par minut, mne to pomohlo. Pravdepodobne riadiaca jednotka vyhodnotila zmenu hodnot ako havariu tak sekla rucicky, inak si to neviem vysvetlit.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru