|
Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Pneu Maxsport |
ottik85 |
Zaslal: po srpen 13, 2012 8:15 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Vim že se to tady už párkrát řešilo, ale o víkendu jsem měl poprvé vlastní zkušenost s těmahle gumama, tak bych se rád podělil s ostatníma o svoje pocity, dojmy a tak...
jezdil jsem na typu RB5-F3, 185/55 R14, prostě rozměr co mam na saxu, střední směs.
když byly studený tak samozřejmě nefungovali, ale když se zahřály tak 100% spokojenost, auto se neutrhnulo, auto drželo jako přilepený k silnici. Mam zkušenost s Avonama co jsem měl, je pravda teda že byly jetý a starý a oproti tomu se auto chovalo jednou tak líp.
jo a ještě jedna výhoda, maji homologaci, takže se s nima dá jezdit i v normálním provozu.
samozřejmě kdyby ty avony byly nový tak asi se to nedá porovnávat... no a se seriovejma gumama se to nedá srovnat vůbec
takže moje závěrečný hodnocení ? Pravda, jedna guma stojí cca 2500, je to protektor, ale je to nový, made in germany, prostě mi přijde lepší našetřit nějaký peníze a koupit 4 gumy nový, mam je na min 2 sezony a nemusim řešit přezouvání po každým výkendu na okruhu nebo sprintu, kde se mi sjedou nějaký starý gumy, ať už seriovky nebo slicky, a funkčnost opravdu 100%. samozřejmě, toyo r888 nebo jim podobný budou určitě lepší, ale stojí 2x tolik a nemyslim si že by na saxo potřeboval každej super závodní gumy
a najde se tu určitě spoustu lidí co bude říkat že by si maxsporty nekoupily, ale já je taky nikomu nenutim, jen jsem měl osobní zkušenost, tak se podělim o svuj názor a rozhodně tyhle gumy nezatracuju a doporučuju. jinak s nima jezdí jeden chlapík na p106 amatérský rally a tem si je taky nemůže vynachválit |
_________________ EX VTS 1,6 8v
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: út srpen 14, 2012 12:37 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: út srpen 14, 2012 3:04 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
každý protektor je na hovno . Zistíš to v momente ako začneš trošku ostrejšie jazdiť. Nepoznám jediného človeka na pretekoch ktorý by na tom išiel viac ako 1-2 víkendy, potom sa toho každý zbavuje. Väčšinou je tam slušná zmes ale konštrukcia protektoru je celkom o hovne a chovanie tej gumu je na limite nevypočítatelné.
Záver: na slalom s prižmúrením oka, na kopec ani náhodou, tam by sa mohol stať velký prúser |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
ottik85 |
Zaslal: út srpen 14, 2012 7:34 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: st srpen 15, 2012 6:09 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: st srpen 15, 2012 2:38 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Jsem rad, ze je konecne nekdo vyzkousel a podelil se s nama o dojmy. Konstrukce protektoru je samozrejme asi jina nez u nove zavodni gumy, ale nevim jestli je mozne hazet vsechny protektory takhle do jednoho pytle. Myslim, ze maxsport nepouziva jako zaklad seriove gumy s mekkou bocnici jako treba markgum, takze asi i vysledne vlastnosti potom budou jine (proc by to jinak delali). Lepsi nez nove gumy ty protektory urcite nikdy nebudou - o tom se tady myslim nidko nehada. Malokdo ma ale na to kupovat vzdycky jenom to nejlepsi a tak se vetsinou resi otazka pomeru cena/vykon a tak se do vyberu muzou dostat i takovehle gumy. Vy vrchari to mate horsi - vam se po chybe casto nepomacka jenom kuzelka
Ja jsem na takovouhle osobni referenci od nekoho docela cekal, takze dik. |
_________________ VTS 1.6i 16v rv 98
http://lazarracing.webnode.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|