Jak jiz nazev napovida mam problem s tim, ze nemuzu najit kam vedou hadicky z odtoku stresniho okna. Diky za kazdou radu.
Zatykalo mi do auta, tak jsem sundal tapecirunk na strope abych zkontroloval hadicky co vedou od odtoku a jedna hadicka je ucpana tak dokonale ze ji neprofoukne ani kompresor Dratem se dostanu docela daleko, ale pak je tam nekde ohyb (i u druhe hadicky je to stejne) a dal se nedostanu.
Mrknete na fotky, hadicka vede bocnim sloupkem nekam dolu ale za boha ji nemuzu najit:
odtok strechy a hadicka:
prostor pod steracema (sorry za ten bordel, je to poprvy co to nekdo oddelal po 15 letech
tady je pohled z podbehu, je tam videt blinkr a prepadovy hadicky, cerna od strechy ale nikde:
Ze spodu taky nic neni videt v tech dirach:
A tady je videt kde vytyka voda co se dostane do hadicky:
A pohled ze vnitrku auta:
Jak se tam mam sakra dostat?
EDIT: Tak jsem zasilikonoval strechu z venku a zjistil ze mi tam prsi i nadale, budu to muset znova poresit. To jsem teda zvedavej cim to bude...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru