punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - P: SAXO VTS 8v - Prodáno SMAZAT

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  P: SAXO VTS 8v - Prodáno SMAZAT

ottik85
Zaslal: po červen 11, 2012 2:13 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 02. 03. 2010 Příspěvky: 549 Bydliště: české budějovice
tak a je tady konec jedný éry... Sad vzhledem k tomu že musim dát přednost bydlení před koníčkama, tak velmi nerad, ale přece dávám na prodej moje Saxo...

takže nějaký informace:
Rok výroby: 1999
Najeto: cca 90 000
STK + Emise: 10/2013
Výkon: 65 kw (90 PS)
VIN: VF7S6NFZF56987151

Průměrná spotřeba je někde kolem 6,5 litrů/100 km.

Výbava: klasika VTS - el. okna, servo, centrál atd...

Jinak auto mam třetím rokem. EKO poplatek zaplacen, bez koroze - ani pod plastama. V zimě jsem s autem nejezdil. Pořídil jsem si ho pro zábavu na víkendy a podle toho se mu taky náležitě věnoval. Vše co bylo špatně jsem vyměnil. Od všech dílů mam faktury. Neni problém si vzít auto někam na zdviž a kouknout se na něj zespodu. Ošetřenej spodek. VIN ověřeno proti krádeži.

Za tu dobu co ho mam jsem najel cca 9 tisíc kilometrů. Olej 5W - 40 jsem menil každej rok společně s filtrem a dával nový šrouby i podložky (cca každý 3 tisíce kilometrů). Před 2 měsícema měněnej i převodovej olej.

Auto je víceméně v seriovým stavu kromě předních sníženejch pružin - 30 mm a koncovýho tlumiče výfuku Remus (oboje ATEST + TUV). Výfuk má krásnej tón, neobtěžuje hlukem, je slyšet víc až ve vysokých otáčkách.

Auto dostávalo maximálné možnou péči, nevytáčel jsem ho za studena, netrápil spojku, neprotáčel kolama a takový blbosti co akorát kurví auto...

Jinak věci jako stěrače, blinkry, el. okna, servo, brzdy atd - všechno funguje. Gumy 185/55 14 maji vzorek cca 50 - 60 %, to samý přední kotouče i destičky.

Vyměněný věci:
Motor víceměně po GO - Rozvoďák + pumpa + kladka, těsnění pod hlavou, těsnění víka ventilů, těsnění vany, přebroušená hlava, vyleštěný sací kanály, termostat, atd
Podvozek - přední desky Ferodo + kotouče ATE, tyčky stabilizátoru, přední tlumiče + pružiny, zadní náprava po repasy, ložiska
Ostatní
Přední poloosy
Táhla řazení
Silentbloky motoru
Svíčky, oleje, filtry
Čelní sklo
atd...

Nedostatky:
Když jsem auto koupil bylo opravené po lehkém ťuknutí na předek, tzn. že přední nárazník je svařovaný a přední maska trošku naprasklá. Nárazník má popraskaný lak. Pak jsem nezamáčknul přední kapotu a při jízdě se mi otevřela, takže je trochu promáčklá, ale nic hrozného. To jsou jediné nedostatky auta. U auta upřednostňuji technický stav, takže jsem tyto věci neřešil. Minimální nedostatky, ale postupem času jsem se je vždy snažil odstranit – samozřejmě nic vážného, jen drobnosti. Sem tam se něco najde, ale opravdu jen kosmetické vady.

Cena
Cenu bych viděl někde kolem 40 tisíc. Jenom za díly jsem dal 35 tisíc, takže auto prodávám víceméně za cenu dílů, ale s tim už se musí počítat. Rozumnej dohodě se nebránim, ale až na místě po nějakým argumentu a ne že mi někdo napíše beru to za tuhle cenu atd... [/b]

Fotografie
momentálně mi nespolupracuje pc s mobilem, takže přiklámám jen nějaký fotky, ale do konce týdne bych to nafotil a dodal další na přání

Naposledy upravil ottik85 dne út září 18, 2012 1:49 pm, celkově upraveno 1 krát

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
ottik85
Zaslal: po červen 25, 2012 5:41 pm Odpovědět s citátem
stále aktuální ... včera jsem auto umyl, vyleštil, vyluxoval... no prostě paráda Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
ottik85
Zaslal: ne červenec 01, 2012 6:50 am Odpovědět s citátem
38 000

ottik85
Zaslal: ne červenec 15, 2012 6:57 am Odpovědět s citátem
nová cena 35 000 ........

ottik85
Zaslal: po červenec 23, 2012 5:06 pm Odpovědět s citátem
nikdo nehce ???

ottik85
Zaslal: pá srpen 10, 2012 4:22 pm Odpovědět s citátem
stále aktuál... přidám sadu elektronů navíc...

ottik85
Zaslal: út srpen 21, 2012 5:19 pm Odpovědět s citátem
33000

ottik85
Zaslal: út září 11, 2012 5:18 pm Odpovědět s citátem
prodáno

bude mi asi smutno, ale život jde dál...

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: