nazdar přemýšlím o nové hudbě co se týče sw no... A prostě vím že když se koupí novej baso stroj nesmí se to dávat hned naplno jenomže jak to co nejlépe zahrát?? Je tady spousta koumáků tak si myslím že to někdo bude vedět popřípadě co máte v autě za subwoofry libí se mi od crunch model 800 s rms výkonem 600 w a s 2 reprákama v ozvučnici...
nazdar přemýšlím o nové hudbě co se týče sw no... A prostě vím že když se koupí novej baso stroj nesmí se to dávat hned naplno jenomže jak to co nejlépe zahrát?? Je tady spousta koumáků tak si myslím že to někdo bude vedět popřípadě co máte v autě za subwoofry libí se mi od crunch model 800 s rms výkonem 600 w a s 2 reprákama v ozvučnici...
no zrovna dneska jsem byl v jedno autohifi a toho týpka co tam dělá už znám docela dlouho a dost o tomhle ví... tak na zaběhnutí basáku je prej nejlepší to zapojit a nechat to přes noc hrát tak na 15-20 % a pak už tomu můžeš v klidu naložit... je to z toho důvodu. že cívka je nová a potřebuje se zahřát a sednout si.. a čím větší výkon ten basák má tak tím spíš by se tohle nemělo podceňovat...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru