Nevite za kolik se prumerne da poridit prevodovka a rizeni na VTS?
Dále bych rád věděl, na kolik přijde výměna synchronu a na kolik repas řízení.
Potřebuji pouze znát ceny, neřeším, jestli je výhodnější jedna nebo druhá věc.
Díky
1. dávej názvům témat nějaké smysluplné názvy a ne pořád "dotaz na cenu" , "problém", "podvozek" atd.
2. převodovka VTS cca od 3000 kč v nějakém stavu
3. 1ks synychronu stojí cca 250 Kč, ale nenajdeš moc lidí co ti to vymění. Možná já nebo Eiffel a pár dalších, tady na klubu. Ceny jsou smluvní
4. Kromě čepů a tyček a prachovek se toho na řízení moc vyměnit nedá, nebo alespoň citroen nemá origo díly do převodky. To ti udělá každej ňouma co opravuje auta.
Jinak převodku řízení koupíš od cca 1000 Kč ceny dílů si najdi třeba na autokelly nebo tak.
OK, pokud mate jine zkusenosti s cenama ojeteho rizeni a prevodovky, tak pisnete,
Jinak nad nazvem tematu jsem nepremyslel, pocital jsem s tim, ze jakmile se tu par lidi vyjadri, tak tema necham smazat. Mohl jsem to napsat do shoutboxu, ale tam by se to asi ztratilo.
Já jsem schopen to udělat během cca týdne, ale jedině na demontovaný převodovce. tzn musel bys mi převodovku poslat nebo nějak dovést. Ale ve Zlíně je určitě spoustu dobrejch převodovkářů
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru