Autor |
Zpráva |
|
ponorka |
Zaslal: čt listopad 01, 2012 10:00 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Zdarec potřeboval bych poradit jak odhlučnit saxíka. Docela dost slyším při jízdě v mokru kde jakou kaluž a průvan přitom těsnění je dobré.Chtělo yb to spíš vylepit něčím dveře a nevím co mám použít? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sandman |
Zaslal: čt listopad 01, 2012 10:07 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
staci si zosilit radio |
_________________ Silver 16V - "Holobyt"
Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have. |
|
Návrat nahoru |
|
FiFa_cze |
Zaslal: čt listopad 01, 2012 10:12 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
tak tak zesil si rádio a kašli na to to jsou zbytečny kila navíc a strašná drbačka je to hold jen pár plechů a 4 kola |
|
|
Návrat nahoru |
|
ponorka |
Zaslal: čt listopad 01, 2012 11:00 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
začal sem to pociťovat až teď jak sem sundal laďák |
|
|
Návrat nahoru |
|
mattell |
Zaslal: čt listopad 01, 2012 11:19 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ponorka napsal: začal sem to pociťovat až teď jak sem sundal laďák
chystám se teď tlumit kvůli instalaci duňby, tak ti pak dám vědět jaký to mělo přínos. Postupuji čáštečně podle rad Allanteho, tak uvidím. Štve mě přesně co tebe, hlavně za deště je to dost nepříjemné a zejména od zadních kol. Nevím co máš za žebřiňáka, ale já teď mám druhé saxo a začal jsem ten problém více pociťovat. Částečně to přičítám tomu že mkII má vzadu jen plastový tapec bez textilie jak tomu bylo u mkI, které jsem měl i nastříkané dodatečnou antikorozi, nadarmo se tomu asi dříve neříkalo "tlumex". U starého jsem právě s tím hlukem od silnice neměl takový problém jak u nového, ale bude se to řešit, jak tlumení tak antikoroze, tak čekám značný posun, Allante hlásil zlepšení o desítky procent v komfortu - tichosti jízdy, tak uvidím. Pro š´touraly a odborníky viz dej si nahlas rádio na obou autech jsem používal totožná kola vč. pneu, takže tím to nebude! |
_________________ ex 1.4 VTS "modrák"/actual rosso lucifero 16V |
|
Návrat nahoru |
|
Allante |
Zaslal: čt listopad 01, 2012 11:43 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Moje tlumení v interiéru spočívalo jenom v předních dveřích kde jsou ty dvě vrstvy a na zadních stěnách a nadkolích... pomohlo to docela dost, ale ted uz to budu vyndavat protoze potom co jsem oddělal zadní sedadla tak jde od podlahy hluk že neslyším nic, každopádně auto stavím na závody takže to hlučný bude no, ale pokud si utlumíte něčím i podlahy až do kufru tak tam budete mít mnohem vetsí ticho to je pravda |
_________________ První: 1995 Dodge Neon 2.0 SOHC | 97kW | 1101kg | Černá | Prodáno
Druhé: 2000 Citroën Saxo VTS 16V | 90kW | 918kg | Černá | První sen se nikdy neprodá!
Youtube: http://www.youtube.com/user/Allantecze |
|
Návrat nahoru |
|
ponorka |
Zaslal: pá listopad 02, 2012 12:12 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
já mám teda 44kw mkII ale vše je jen plech a natom plast ale nejvíc mě to hučí přes dveře a koukal sem že to vylepují ale zas mám strach narvat dotoho spoustu peněz a efekt žádný |
|
|
Návrat nahoru |
|
Allante |
Zaslal: pá listopad 02, 2012 12:44 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ponorka napsal: já mám teda 44kw mkII ale vše je jen plech a natom plast ale nejvíc mě to hučí přes dveře a koukal sem že to vylepují ale zas mám strach narvat dotoho spoustu peněz a efekt žádný Po tom co jsem si ty dvere poradne odhlucnil tak jak se to má dělat (podle rad na internetu) neslyším od nich ani prd... všechno jde ted od podlahy, hlavne té zadní co zacina pod sedadlama. Použil jsem na to Vibraflex 25.
Aby jste tím odhlučnili slušně celou zadní podlahu a něco málo pridali k té přední... cele dvere a zadní boky + dvere kufru ... vyjde to na cca 5000, ale vysledek by byl o poznani lepsi nez bez toho myslim ze markantne, az poridim nejake auto na normální jezdení, mám v plánu toho tam nacpat plno aby to bylo jako v obyváku |
_________________ První: 1995 Dodge Neon 2.0 SOHC | 97kW | 1101kg | Černá | Prodáno
Druhé: 2000 Citroën Saxo VTS 16V | 90kW | 918kg | Černá | První sen se nikdy neprodá!
Youtube: http://www.youtube.com/user/Allantecze |
|
Návrat nahoru |
|
|