Autor |
Zpráva |
< Servis ~ podovzek Ta-technix(DE) saxo.. |
Trib |
Zaslal: út listopad 20, 2012 7:33 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Zdravím chtěl bych se zeptat jesli někdo má podvozek na saxo od firmy ta-technix.. pokud ano jake s nim máte zkušenosti? jaká je tvrdost predních pruzin? |
|
|
Návrat nahoru |
|
gObla |
Zaslal: út listopad 20, 2012 11:54 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Já ho mám kompletní ... Tvrdost předních pružin hodně velká podle mého hlediska . Osobní zkušenost na pěkné cesty,zatáčky BEZ dir je jak stavěný. Ale u cest kde jsou samé díry a nerovnosti je to hruza nejde s tim jet rychle nebot to sou otresy jak hovado a je to značně nepříjemné ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
NuF!k |
Zaslal: st listopad 21, 2012 9:00 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
Trib |
Zaslal: st listopad 21, 2012 9:18 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
A dorazy jste tam dali ty co byly na origo? ja tam mam nahozeny predek a pruziny sou uplne na doraz.. na vysku to mam vysrubovane do pulky toho zavitu.. staci mala dira a rany jak svina do kastle. sem tam nedaval ten origo doraz jelikoz kdybych ho tam dal tak to drzi jen na nem a vubec by to netlimilo.. nejake rady?? nebo je nekdo s moravy? okoli zlina?? |
|
|
Návrat nahoru |
|
NuF!k |
Zaslal: čt listopad 22, 2012 4:54 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Dotazy jsem fiknul a bylo to cajk je to tvrde ale na to se dá zvyknout |
_________________ GTI v naftě je jako ferrari v kombíku, sice to existuje ale není to ono
|
|
Návrat nahoru |
|
TomVTS |
Zaslal: čt listopad 22, 2012 5:15 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Co jsi čekal za ty peníze? Je to shit totální,zlatý sériový tlumiče.Měl jsem je na autě a muselo to jít pryč,bylo to na rozbití huby.Ty pružiny přední jsou tak měkké že se zmáčknou na doraz,jak píšeš,tudíž to nemůže nijak pérovat a mlátí to jak kráva.Jediná možnost je jiné pružiny z nějákých tlumičů renomované značky-Coilovers. |
_________________ Peugeot 205 Maxi Kit
Citroen Saxo 1.6 16 VTS |
|
Návrat nahoru |
|
gObla |
Zaslal: čt listopad 22, 2012 7:34 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
TomVTS napsal: Co jsi čekal za ty peníze? Je to shit totální,zlatý sériový tlumiče.Měl jsem je na autě a muselo to jít pryč,bylo to na rozbití huby.Ty pružiny přední jsou tak měkké že se zmáčknou na doraz,jak píšeš,tudíž to nemůže nijak pérovat a mlátí to jak kráva.Jediná možnost je jiné pružiny z nějákých tlumičů renomované značky-Coilovers.
hold každý nemá 20k na extra Jinak máš opavdu s tím no sedí to ofest .. |
|
|
Návrat nahoru |
|
TomVTS |
Zaslal: čt listopad 22, 2012 8:02 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Hold vo tom to ale je,je lepší nechat sériové tlumiče a když už to chce někdo nízko tak ať si na to hodí pružiny,auto na takovém výrobku je hodně nebezpečná a naprosto neřízená časovaná bomba v lepším případě pro majitele v horším pro ostatní účastníky provozu.Jinak samozřejmě ať si dá každý kdo chce co chce ale podle mě by upravené(tuningové) auto mělo fungovat lepší než sériové né naopak,to už je pak tuzing ne? |
_________________ Peugeot 205 Maxi Kit
Citroen Saxo 1.6 16 VTS |
|
Návrat nahoru |
|
blesk65 |
Zaslal: čt listopad 22, 2012 8:54 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
v tom máš recht že sportovní sada by měla být lepší aspon o blbých 5% ,,,já mám jen tlumiče ta technix bez pružin tak doufám že budou pěkně tlumit no myslel jsem že budou tvrdší jak serie ale přijde mi to rovnaké jak origo takže pak at se nikdo nedivý že při snížení to nefunguje,Já ale mam značkové pruziny,ale za tu cenu co jsem to koupil |
_________________ [img]http://photo.uloziste.com/?fotka=7fa229cb80ecc106.jpg&d=r933eb6d0887973f&size=3[/img] |
|
Návrat nahoru |
|
|