punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - výběr alu

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  výběr alu

SMECOHOLIK
Zaslal: pá únor 15, 2013 2:52 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
čus, prosim vás, plánuju nový hliníkáče, nepotřebuju nic extra, takže jsem si vykouknul tyhle, a maj je v provedení s ET 15 a ET 36 tak nebylo by dobrý objednat dvě ET 15 a dvě ET 36 a ty 36ky narvat do zadu s podložkama? A co gumy? když jsou obojo disky široký 6,5 tak bych koupil čtyři všechny stejný ne?

tohle jsou oni Wink

http://www.autobest-tuning.cz/alu-kola-37/alu-kola-rsw-29/15-32/15-alu-kola-rsw-236-black-4x108-544.html

http://www.autobest-tuning.cz/alu-kola-37/alu-kola-rsw-29/15-32/15-alu-kola-rsw-236-black-4x108-545.html

co vy na to? Question ještě nevim jestli koupit 15ky, bo maj i o trochu dražší 16tky

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
P.E.T.R
Zaslal: pá únor 15, 2013 2:57 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 04. 05. 2009 Příspěvky: 1632 Bydliště: Klatovy
Měnit originály za čínský bláto, no nevim. Rolling Eyes
Radši kup nějaký kvalitnější bazarový kola než tohle. ET stejný vepředu i vzadu a gumy taky stejný, na 15ky patří 195/45 R15.

2003 Mercedes-Benz Vito II 115CDi

Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
SMECOHOLIK
Zaslal: pá únor 15, 2013 3:07 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
myslíš že jsou na píču? Sad mno mě by se líbili límcáky, bo aspoň nějaký Borbety no, jenže nemůžu najít nějak, furt koukám na bazoš, a jsou tam hrozný šmejdy občas, odřený hrany a tak, a neměl bych na ně záruku, ale díky za tip, rozmyslím to...já taky slyšel že jsou tyhle kola naprd no, ale kámoš si je chválí zase, má je dlouho a v pohodě

jo a chci jen na normální ježdění, nejezdim závody nic Wink to taky vemte v potaz Razz

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
SkR@Bi
Zaslal: pá únor 15, 2013 3:10 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
prvne si zjisti co je ET...jak muzes muzes vubec premejslet ze koupis velky ET a pak podlozky? a jak pise petr...chces prodat kvalitni kola a koupit snad nejvetsi mrdky...lidi proberte se Smile...origo kola se daj udelat taky pekne ale pocitej ze to bude stat jako ty kola co chces kupovat...kdyz 15" tak kup treba origo z 205 GTI ty se daj udelat velice pekne...nejakou tmavsi metlu a reflexni prouzek na okraj a mas kola a ne bahna...prvne myslet a pak neco takovyho vubec vypustit na verejnost Smile

FB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
TomVTS
Zaslal: pá únor 15, 2013 5:23 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2010 Příspěvky: 243 Bydliště: Vsetín
Ty zase vem v potaz že když vymeleš nějákou díru tak ty mrdky RSW budeš mít placaté,ono ji ani nemusíš trefit ale naše cesty celkově a jejich stav je budou mučit a pak se budeš divit na vyvažovačce Very Happy .Nechal bych si udělat středovou díru na ty kola co máš,dal je do bílé nebo černé barvy a máš krásné kola co něco vydrží,podle mě jsou origo kola velice povedené.Druhá věc je že když tam dáš 15 nedej bože 16 tak to bude líné jak kráva,to ti možná nevadí ale když už to rozjedeš tu hmotu tak je třeba to taky pak ubrzdit a budeš mít problém,podle mě totiž sériové brzdy žádný zázrak nejsou.

SMECOHOLIK
Zaslal: pá únor 15, 2013 6:00 pm Odpovědět s citátem
for SkR@Bi: nemusíš psát ať nejdřív přemýšlím, proto jsem napsal sem nejdřív, nýbrž chci poradit a nerozumim tomu Wink od toho fóra jsou, jinak děkuji za ponaučení, beru si to k srdci Wink

for TomVTS: no máš pravdu, známýmu se taky urval jeden paprsek a to neprojel žádnou extra velkou dírou...jen se mi líbili no...přesvědčili ste mě Smile necham si zatim ty moje ještě na jedno léto a zkusim shánět nějaký lepší, líbili by se mi límcáky no.. tak děkuji za rady Wink

NuF!k
Zaslal: pá únor 15, 2013 6:15 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 29. 07. 2011 Příspěvky: 278 Bydliště: Plzeň
určitě lepší koupit bazarová kola než tyhle nové sračky ! který budou hned šišaté
Borbety má jedny doma ale chtěj renovaci proto je taky nechvávam za 1500,- Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SMECOHOLIK
Zaslal: pá únor 15, 2013 6:23 pm Odpovědět s citátem
NuF!k napsal:
určitě lepší koupit bazarová kola než tyhle nové sračky ! který budou hned šišaté
Borbety má jedny doma ale chtěj renovaci proto je taky nechvávam za 1500,- Smile

můžeš poslat foto? Smile juknul bych na ně

blesk65
Zaslal: pá únor 15, 2013 10:29 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 10. 2008 Příspěvky: 865 Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
jen malá rada pokud si vybíráš podle fota tak si nech poslat od nich foto disku na 4 díry někdy je to pěkný hnus oproti pětidíře

Zaslal: pá únor 15, 2013 11:28 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 29. 11. 2010 Příspěvky: 517 Bydliště: Jesenice
čau, hele ty RSW fakt nekupuj, jsou to čínský shity, to kup třeba radši tyhle, jsou za dobrou cenu, jen stačí trošku poopravit: http://auto.bazos.cz/inzerat/21585987/Kola-Dezent.php
tady třeba další: http://auto.bazos.cz/inzerat/21717895/TOP-Elektrony-4x108-Peugeot-Ford-Citroen.php
tady další: http://auto.bazos.cz/inzerat/21660798/Alu-kola-BSA-15-Peugeot.php

tady máš límcáky: http://auto.bazos.cz/inzerat/20533921/Kola-peugeotcitroen-i-jine-4x108-15.php

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: