punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - VTS Díly na klasické provedení

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  VTS Díly na klasické provedení

Pablo
Zaslal: po březen 11, 2013 10:55 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 11. 03. 2013 Příspěvky: 2 Bydliště: Chotěvice
Ahoj
Nedávno jsem si pořídil Saxíka 1.4 8V ale vždycky se mi více líbilo provedení VTS. Idea
Tak se ptám, zda nemáte někdo zkušenosti s přestavbou a jestli by byl velký problém na klasickou karoserii a tvary připevnit VTS plastové doplňky. Vyměnit obyč nárazníky za VTS, potom samozřejmě na blatníky upevnit plastové "rozšíření" tak, aby to lícovalo. Ovšem nejsem si jistý, zda by nebyl problém se zadní částí vozu. Mám dojem, že jsou u klasické verze trochu jiné prolisy v plechařině než u verze VTS.
Poraďte prosím, zda je to proveditelné bez větších zásahů do karoserie či jak to provést. Question
Předem díky za reakce. Pablo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blesk65
Zaslal: út březen 12, 2013 12:57 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 10. 2008 Příspěvky: 865 Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
oplastování dveří a blatníků
nove nárazníky
nové kola kvůli ET mět verzi VTS a kola hluboko zapuštěné Rolling Eyes
lakováni auta

levnější je auto prodat a 10 tis přidat a pořídit to vysněné

Zaslal: út březen 12, 2013 2:48 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 18. 03. 2012 Příspěvky: 94 Bydliště: Praha 9
Nebo je tu ještě možnost jednoho oplastování, něco mezi VTS a normální verzí, tušim že označení je VTL. U toho by neměl být problém s montáží na normální verzi.
Vypadá to takhle:

Hasan
Zaslal: út březen 12, 2013 3:07 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 12. 2011 Příspěvky: 391 Bydliště: Sedlnice
mmm, ten predni naraznik vypada dobre. tak todle je kastle z ktere se rodi saxo kit car Smile

Zaslal: út březen 12, 2013 5:02 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
jde to, jediný co tak je tam trochu jinej tvar zadního podběhu (normální saxo tam má rovnou lištu přes plech, vts to má vykrojený víc) viz tady http://www.saxperience.com/forum/showthread.php?t=256732

Jinak všechny 1.4 mají stejný nápravy (i VTS), takže když koupíš 1.4. VTS tak budou zadní kola taky trochu víc zapadlý než mají 1.6

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Pablo
Zaslal: út březen 12, 2013 8:11 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 11. 03. 2013 Příspěvky: 2 Bydliště: Chotěvice
Děkuji mnohokrát za reakce, určitě jsou všechny přínosné. Jinak to červené Saxo (VTL, jak píšeš) vypadá také dobře.
Už jsem přemýšlel, že bych pořídil jiné, právě přímo VTS verzi, ale po takové době jsem se dokopal k tomu, abych si pořídil auto. Takže taková první láska sice, ale oblíbil jsem si ho, tak si s ním chci trošku pohrát. Smile
martanc
Zaslal: út březen 12, 2013 9:12 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
Landys75 tady na klubu jendno saxo na VTS předělával. Taky to dělal z 1.4, ta má stejné nápravy jako 1.4VTS takže akorát přidělal plasty. Tady je jeho téma http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=7918&postdays=0&postorder=asc&start=30

blesk65
Zaslal: so březen 16, 2013 10:02 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 10. 2008 Příspěvky: 865 Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
http://auto.bazos.cz/inzerat/22712847/Citro%C3%ABn-Saxo-14i-VTS-.php
prodáš koupíš

Zaslal: ne březen 17, 2013 6:47 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 29. 11. 2010 Příspěvky: 517 Bydliště: Jesenice
remio: no tak přesně tyhle nárazníky sem měl na svym saxu, je to verze VTL a k tomu sem přidal vlastně všechny ostatní plasty z tvs, tzn. přední lemy, zadní lemy a plasty na dveře, a vypadalo to dobře Wink ale sraní ho s tim bylo taky dost, a vyšla mě ta celá sranda na nějakejch 8500,- Kč včetně lakování- dělal sem si vlastně všechno sám.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: