Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Škube ve 4000 ot/min |
Imra |
Zaslal: po únor 25, 2013 6:58 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Nevim čím to může být, ale když za to vemu a vytočim to tak mi to při 4000ot/min někdy až při 5000, hrozně škubne a víc to nejde, to samý na neutrál, když to podržim pod plnym tak to při 4000 začne škubat jako kdyby se to dusilo, svíčky jsou nový, vzduchovej i palivovej filtr taky nedávno měněný, napadá někoho co by to mohlo dělat? Třeba čerpadlo? nebo vstřiky? |
_________________ ex: Škoda 105L
Citroen Saxo 1.4 VTS |
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: po únor 25, 2013 7:26 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
sel bych po cerpadlu... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
Imra |
Zaslal: po únor 25, 2013 8:23 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
EiFFeL napsal: sel bych po cerpadlu...
Dá se to čerpadlo nějak vyčistit, nebo ho mám radšic vyměnit? |
Citroen Saxo 1.4 VTS |
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: út únor 26, 2013 11:19 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Mi delalo to same - svicka proste nehodila jiskru a vyfuk strilel jak divy. Bylo to povytazenym konektorem na cidle klepani nebo poloze klikovky - je to v predni casti motoru schovane pod svodama. Tak zkus povyndavat a znova zasunout konektory - za to nic nedas Jinak ja tohle zjistil az na diagnostice. |
_________________ VTS 1.6i 16v rv 98
http://lazarracing.webnode.cz |
|
Návrat nahoru |
|
Imra |
Zaslal: st únor 27, 2013 8:35 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
lazik napsal: Mi delalo to same - svicka proste nehodila jiskru a vyfuk strilel jak divy. Bylo to povytazenym konektorem na cidle klepani nebo poloze klikovky - je to v predni casti motoru schovane pod svodama. Tak zkus povyndavat a znova zasunout konektory - za to nic nedas Jinak ja tohle zjistil az na diagnostice.
Díky o víkendu na to mrknu, možná to bude tim, protože dneska to šlo uplně normálně, bez problémů sem to vytočil až do omezovače |
Citroen Saxo 1.4 VTS |
|
Návrat nahoru |
|
giannisi |
Zaslal: út březen 19, 2013 12:52 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Imra napsal: lazik napsal: Mi delalo to same - svicka proste nehodila jiskru a vyfuk strilel jak divy. Bylo to povytazenym konektorem na cidle klepani nebo poloze klikovky - je to v predni casti motoru schovane pod svodama. Tak zkus povyndavat a znova zasunout konektory - za to nic nedas Jinak ja tohle zjistil az na diagnostice.
Díky o víkendu na to mrknu, možná to bude tim, protože dneska to šlo uplně normálně, bez problémů sem to vytočil až do omezovače
mám ted ten stejný problém u saxa vtr 1.6 65kw,neska jdu na diagnostiku tak sem zvědavej |
|
|
Návrat nahoru |
|
|