punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Škube ve 4000 ot/min

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Škube ve 4000 ot/min

Imra
Zaslal: po únor 25, 2013 6:58 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 10. 2010 Příspěvky: 99 Bydliště: Beroun, vesnička Tlustice
Nevim čím to může být, ale když za to vemu a vytočim to tak mi to při 4000ot/min někdy až při 5000, hrozně škubne a víc to nejde, to samý na neutrál, když to podržim pod plnym tak to při 4000 začne škubat jako kdyby se to dusilo, svíčky jsou nový, vzduchovej i palivovej filtr taky nedávno měněný, napadá někoho co by to mohlo dělat? Třeba čerpadlo? nebo vstřiky?

EiFFeL
Zaslal: po únor 25, 2013 7:26 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
sel bych po cerpadlu...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Imra
Zaslal: po únor 25, 2013 8:23 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 10. 2010 Příspěvky: 99 Bydliště: Beroun, vesnička Tlustice
EiFFeL napsal:
sel bych po cerpadlu...

Dá se to čerpadlo nějak vyčistit, nebo ho mám radšic vyměnit?

lazik
Zaslal: út únor 26, 2013 11:19 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 05. 2009 Příspěvky: 689 Bydliště: Ostrava/Brno
Mi delalo to same - svicka proste nehodila jiskru a vyfuk strilel jak divy. Bylo to povytazenym konektorem na cidle klepani nebo poloze klikovky - je to v predni casti motoru schovane pod svodama. Tak zkus povyndavat a znova zasunout konektory - za to nic nedas Wink Jinak ja tohle zjistil az na diagnostice.

Imra
Zaslal: st únor 27, 2013 8:35 pm Odpovědět s citátem
lazik napsal:
Mi delalo to same - svicka proste nehodila jiskru a vyfuk strilel jak divy. Bylo to povytazenym konektorem na cidle klepani nebo poloze klikovky - je to v predni casti motoru schovane pod svodama. Tak zkus povyndavat a znova zasunout konektory - za to nic nedas Wink Jinak ja tohle zjistil az na diagnostice.

Díky o víkendu na to mrknu, možná to bude tim, protože dneska to šlo uplně normálně, bez problémů sem to vytočil až do omezovače Wink

giannisi
Zaslal: út březen 19, 2013 12:52 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 05. 03. 2013 Příspěvky: 4 Bydliště: olomouc
Imra napsal:
lazik napsal:

Díky o víkendu na to mrknu, možná to bude tim, protože dneska to šlo uplně normálně, bez problémů sem to vytočil až do omezovače Wink

mám ted ten stejný problém u saxa vtr 1.6 65kw,neska jdu na diagnostiku tak sem zvědavej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: